News

BN’ers met baby’s in 2008

Niet alleen onder de Hollywood sterren was het afgelopen jaar een baby-boom. In ons eigen kikkerlandje konden we er ook wat van! Je hoefde de televisie maar aan te zetten en je zag Nance met een dikke buik verschijnen bij X-Factor; Bridget Maasland maakte er zelfs een programma over (“Hoe word ik mama in Amsterdam-Zuid?”). Laten we eens kijken welke BN’ers in 2008 een baby’tje hebben verwelkomd!

Kim-Lian

Kim-Lian van der Meij beviel op 27 mei 2008 van een dochter, genaamd Ronja Emma

Marilou le Grand, bekend van onder andere de TV-makelaar en Yachtvision, beviel op 23 juni van dochtertje Liv

Renate Winston

Op 15 Augustus 2008 kwam Julian ter wereld; de zoon van Renate Verbaan en Winston Gerschtanowitz

Brdiget Maasland

Bridget Maasland werd op de voet gevolgd tijdens haar zwangerschap met haar programma “Hoe word ik mama in Amsterdam-Zuid?” en beviel op 13 september 2008 dan eindelijk van Mees Kingston.

Froukje toen ze nog zwanger was

Na haar programma “Wie wordt de man van Froukje?” bleek Froukje toch meer geluk te hebben in de liefde toen ze ‘zelf’ op zoek ging. Samen met haar partner Jeroen kreeg ze op 14 december 2008 een dochtertje, Emma Sara Maria.

Nance

We zagen Nance natuurlijk al met haar dikke buik presenteren bij X-Factor. Op 12 januari 2009 beviel ze van haar zoontje Robin.

Chantal Janzen

Op 23 januari 2009 maakten twee vrouwen het wel heel erg bont, twee baby’s geboren op dezelfde dag! Ik zeg: goede timing, Ellemieke Vermolen en Chantal Janzen! Ellemieke Vermolen beviel van zoontje Noah en Chantal Janzen van zoontje James.

Who’s next?

Met dank aan Janice