Fashion

Shuella

Heb jij ook zo’n hekel aan regen? En dan voornamelijk dat je voeten in je mooie schoenen helemaal nat worden? Natuurlijk zijn daar al oplossingen voor zoals van die afzichtelijke hoezen voor om je schoenen, maar er is iets véél leukers: Shuella! Mooie, trendy sleeves voor over je mooiste schoenen – die niet nat mogen worden in de regen.

De kleuren:


Shuella is natuurlijk een samentrekking van ‘shoe’ en ‘umbrella’. Een paraplu voor je schoenen dus! Ik vind het een geweldige uitvinding: het houd je schoenen droog en het ziet er veel meer fashionable uit dan van die lelijke transparante hoesjes.

Rebecca Miller is de ontwerper én bedenkster van de Shuella. Rebecca: ‘Shuella is geboren omdat ik me erg irriteerde aan het feit dat er niets handigs én moois was om je schoenen mee te beschermen in de regen. Ik heb echt overal gezocht en ik kon niks vinden dat voldeed aan mijn eisen. De oplossing: zelf ontwerpen en maken! Mijn doel: een extreem stylish, handig en kwalitatief goed product om mee te nemen in de handtas. Shuella’s kan je makkelijk aandoen en ze zijn sterk genoeg om er met pumps of andere hakken in te lopen. Bij de Shuella’s zit een doekje zodat je het water en viezigheid kan afvegen voordat je ze terugdoet in het tasje.’ Ik zeg: applausje voor Rebecca.

De Shuella is te koop via www.Shuella.com en kost $49,95 per paar. Je kunt betalen met PayPal.

door onze redactrice Cynthia