News

Kaley Cuoco

De naam Kaley Cuoco zegt je waarschijnlijk niets, maar haar gezicht ken je vast wel. Ze zat in de series 8 Simple Rules, Charmed en is nu te zien in The Big Bang Theory.

Kaley begon met acteren en modellenwerk op haar zesde. Ze had veel kleine rolletjes in films en series en heeft met haar blonde lokken wel acht reclames voor Barbie gemaakt. In 2002 kreeg ze eindelijk de rol die haar doorbraak zou betekenen: de rol van oudste dochter Bridget in 8 Simple Rules (…For Dating My Teenage Daughter). Hoofdrolspeler John Ritter overleed tijdens de opnames, waardoor Kaley twijfelde of ze door zou gaan met de show. Dat heeft ze uiteindelijk toch gedaan tot 2005, toen de serie eindigde.

Na weer een paar kleine rolletjes, kreeg ze een rol in Charmed als Billie. De bedoeling was eigenlijk dat ze een spin-off zou krijgen, maar dat is niet doorgegaan. Na het einde van de serie sprak ze stemmen in en zat onder andere in twee afleveringen van Prison Break. In 2007 kreeg ze wéér een rol in een serie die succesvol zou worden, namelijk The Big Bang Theory. De komedieserie werd steeds populairder en is nu al een tijdje in Nederland te zien.

Sommigen van jullie hebben haar misschien ook al in een aflevering van het tweede seizoen van Gossip Girl gespot. Het gaat dus goed met Kaley!

De rijzende ster in het tijdschrift Statement

Aaaah, kleine Kaley in de film Quicksand: No Escape

door onze redactrice Arancha