News

Celebs op het strand

Celebs zijn dol op vakantie en strand. Logisch ook, ze werken (meestal) heel hard, dus een vakantie verdienen ze wel. Wij gingen celebs spotten op het strand!

Nicole Scherzinger is lekker aan het surfen op het Waikiki strand in Honolulu. Nicole is lekker sportief bezig wanneer ze op het strand is. En dat is ook wel te zien aan haar lijf!

Audrina Patridge houdt meer van luieren. Ze zit lekker te relaxen op het TAO strand in Las Vegas.

Ook Eva Longoria neemt de tijd om bij te komen tijdens haar vakantie. Ze is hier heerlijk romantisch op vakantie met haar hubby aan de Franse Riviera.

Heidi Montag vindt het heerlijk om lekker op het strand te flaneren. Ze wil maar al te graag dat ze gezien wordt door de pers! En dat lukt haar altijd…

Paris wordt elke keer weer in een ander bikini’tje gepot op het strand – en vaak ook. Ook zij vindt het geweldig om gezien te worden, en ze houdt van zwemmen en zonnen.

Lo Bosworth is dol op surfen, en doet dat dan ook het liefst als ze op het strand is.

Mooie Kate Beckinsale drinkt een colaatje en leest het liefst een boek op het strand. En wat ziet ze er geweldig uit zeg, poeh!

Blake Lively en Maria Menounos vermaken zich prima op het strand! Ze maken een wandelingetje, zwemmen wat, zonnen wat… Het ultieme relaxen.

door onze redactrice Cynthia