News

Look-a-like zussen van de celebs

Surprise, surprise: ook celebrities hebben familie. Vaak staan die (bijna) niet in de schijnwerpers, maar veel vrouwelijke beroemdheden hebben zussen die onwijs veel op ze lijken…

Toen Victoria en Louise nog dezelfde kapsels hadden, was duidelijk te zien dat ze zusjes zijn.

Monica en Penelope Cruz hebben echt dezelfde features. Hun ogen, neus en mond zijn exact hetzelfde. In de Mango campagne die ze samen deden leken ze net een tweeling.

De hele familie Jackson lijkt op elkaar, maar LaToya en Janet al helemaal! Dezelfde neus, dezelfde lach… Beiden lijken ze ook heel erg veel op Michael.

Kim, Kourtney en Khloe Kardashian zijn ook overduidelijk zussen. Ik vind Kim en Kourtney het meest op elkaar lijken: hetzelfde haar en dezelfde lach. Ze zijn alledrie in ieder geval prachtig.

Het is dat ze heel verschillende make-up dragen, maar als ze dezelfde look zouden doen, weet ik zeker dat ze net tweelingen zijn. Jep, Angel en AnnaLynne McCord zijn overduidelijk familie!

De vorm van hun gezicht is heel anders, maar kijk even naar die ogen! En je zou het niet denken, maar Mia (rechts) is jonger dan Liv!

Emily en Zoey Deschanel hebben heel wat gemeen: haarkleur, kleur van ogen en dezelfde lach.

door onze redactrice Cynthia