News

Het huis van Christina Aguilera

Het nederige stulpje van Christina bevindt zich in Beverly Hills (Californië). De Grammy winnares woont hier in een 11.000 m2 huis, voorzien van vijf slaapkamers. Dit gigantische landhuis bewoont ze samen met haar man, tevens ook muziekproducer, Jordan Bratman en hun 21 maanden oude zoon, Max.

Qua decor, heeft ze gothic, barok en Chinese elementen laten terug komen. Dit alles wordt met moderne kunst, Japanse tinten en Oosterse tapijten afgewisseld. Je kunt wel zeggen dat het gehele interieur één grote mix en match is van verschillende stijlen, kleuren en texturen. Christina zelf over haar inrichting: “Ik wilde alle ruimtes een eigen persoonlijkheid laten uitstralen”. Leuk feitje: het landhuis was voorheen eigendom van de familie Osbourne!

Van links naar rechts:

De master badkamer. Hier ligt een prachtig, apart tapijt van Lulu Guinness die de grond siert. Voor Christina is de badkamer, naast alle andere kamers, een plek waar ze haar gevonden voorwerpen tentoonstelt. Je ziet hier vooral veel kaarsen, figuren, flacons en een Marokkaanse bijzettafel.

Dan de master slaapkamer. “Ik wilde een gigantisch bed, waarin ik me een prinses voel liggend op de troon”, zegt de zangeres van haar extravagante hemelbed.

En als laatst de game-kamer. Hier zie je veel, verschillende spiegels, kristallen kroonluchters, een roze en zwarte biljarttafel. Verder zie je ook weer veel tapijten, deze zijn door Paul Smith extra levendig gemaakt.

door Danique