News

Olivia Palermo’s appartement

Olivia Palermo is één van New York’s socialite’s, maar ook de co-star in Whitney Ports serie The City. Whitney en Olivia werkten in seizoen 1 samen bij Diane von Fürstenberg; in seizoen 2 gaat Olivia naar Elle Magazine en keert Whitney terug bij haar oude job, People’s Revolution. Op de site van de NY Post vonden we een tour in Olivia’s appartement. Prachtig!

Olivia verhuisde in 2007 naar dit appartement, gelegen in het hippe Tribeca in New York. Het appartement heeft één slaapkamer en een werkkamer. De huur? $4150 per maand… oei…

Olivia’s crib bevindt zich op de tiende verdieping van een 21-verdiepingen tellende complex aan Leonard Street in New York. “It was so new, the paint had barely dried,” zegt ze. “Ik vind het zo leuk om in mijn eigen huisje te wonen!” zegt Olivia.

Haar walk-in-closet is al bijna 6 vierkante meter groot en haar favoriete plek in huis. “This is the space I love the most. You can see it the second you walk in.” Er hangt veel vintage maar ook veel nieuw. Van designer tot goedkoop: haar favoriete merken zijn Zac Posen, Sass & Bide, Rebecca Taylor, Ports 1961 en Zara. Ook is ze dol op schoenen (duh), ze heft er meer dan honderd, van hakken Louboutin tot flatjes van French Sole.

Olivia in (een deel van….) haar walk-in-closet. Met een stoere zebraprint tapijt op de vloer! Olivia zegt: “The zebra-print rug is a bold statement, but taking risks is more fun.”

Het inrichten van het appartement vond Olivia het allerleukst. Ze deed dit samen met haar moeder, Lyn Hutchings, die ook bij een interieurdesign bedrijf werkt. Lekker makkelijk! Olivia wilde een jaren zestig look met een klassieke Hollywood touch. Het mooiste item in het huis (en ik ben het hier helemaal mee eens!) is het vintage oranje Hermès dienblad midden op tafel. Olivia vond deze in The Hamptons.

Wat vind jij van Olivia’s appartementje? Jaloers?