News

De eerste baantjes van de celebs

Het leven van Hollywood’s grootste sterren bestond niet altijd uit glitter en glamour. De meesten moesten gewoon hun rekeningen betalen en hadden dezelfde bijbaantjes zoals jij en ik! Ik vertel je er alles over…

Op 15-jarige leeftijd werkte Queen Latifah bij de Burger King. ‘Ik maakte hamburgers, milkshakes en daarnaast maakte ik ook de wc’s schoon. Ik moest toen gek zijn dat ik dat deed voor het minimumloon!’ aldus Miss Latifah.

Jennifer Aniston heeft in een callcenter gewerkt voordat zij een wereldberoemde actrice werd.

Als Brad Pitt nu een kippenkostuum zou aantrekken, zou hij daar waarschijnlijk miljoenen voor krijgen. Maar dat is niet altijd zo geweest! Brad heeft in zo’n pak rondgelopen toen hij werkte voor een Mexicaans restaurant. Daarnaast sjouwde hij zwaar keukenapparatuur en reed hij als chauffeur in limousines.

Julia Roberts heeft verschillende baantjes gehad. Zo werkte ze onder andere bij een ijswinkel en een schoenenwinkel. Tsja, de rekeningen moeten betaald worden!

Madonna is al jaren een superster en maar deze dame begon met werken bij Dunkin’ Donuts. Daarna heeft ze gedanst en deed ze wat modellenwerk.

Tom Cruise is nu een van de grootste namen van Hollywood maar vroeger droeg hij de tassen van bekende sterren naar de hotelkamers. We hopen dat hij nu goede fooien geeft!

Mariah Carey heeft veel verschillende bijbaantjes gehad voor haar muziekcarrière. Zo veegde ze haren bij een kapsalon op, werkte ze serveerster en bij een garderobe, waar ze ook ontslagen werd.

Je zou het niet verwachten, maar Danny DeVito werkte bij de haarsalon van z’n zus voordat hij bekend werd.

Lang voor No Doubt een succes werd, werkte Gwen Stefani bij Dairy Queen, waar ze de vloeren schoonmaakte.

Wat is jouw bijbaantje?

door Quirine

Bron foto’s: Zimbio.nl