News

De looks van Christina Aguilera

Christina Aguilera is een zangeres die al vele hits op haar naam heeft staan. Van pop tot soul en van jazz tot R&B! Ook staat deze dame bekend om haar snel veranderde uiterlijk. Ik laat jullie 10 van haar opvallendste looks zien!

Deze look was uit haar Genie in a bottle-tijd. Ze zag er toen erg onschuldig en lief uit met haar blonde stijlen haren en rustige make-up. In die tijd droeg ze vaak naveltruitjes maar zelfs dat maakte haar alleen maar schattig.

Al snel veranderde Xtina van het onschuldige meisje naar meer een uitgesproken en gewaagde type. Ze experimenteerde veel, zoals hier met haar vlechtjes en kleding.

Deze outfit komt je vast bekend voor. Deze look komt namelijk uit haar Dirrty-periode. Ze droeg toen vaak alleen maar een bikinitopje met een leren ordinaire broek. Christina zag er in die tijd erg sleezy uit…

Dit is één van mijn minst favoriete looks van Xtina. Alles is to much, haar haren, make-up, sieraden en zelfs de jurk staat haar niet goed. Alleen één ding moet ik wel toegeven: Chrstina toont veel lef en het maakt haar niks uit wat de rest van haar vindt!

Van blond naar donkerbruin, het staat haar allemaal erg goed. Ze maakt hier zeker een statement met deze opvallende furry dress, maar of het mooi is…

Zwart haar, dikke lagen mak-up, neus- en lippiercing, Christina draagt het allemaal. Tsja…

Een van mijn favoriete outfits van Christina is toch wel van haar hit Candyman. Zo verschijnt ze onder andere als pin-up girl en doet ze een eerbetoon aan de Andrew’s Sisters door in de videoclip te dansen en te zingen in drie verschillende haarkleuren: rood, blond en bruin. Erg classy!

Deze foto is gemaakt in 2009. Christina ziet er mooi stijlvol uit met haar zwarte jurkje, rode lippen en rode nagels. Ze maakt haar outfit af met zilveren sieraden en pumps.

Hier is Christina zwanger van haar zoontje. Ik vind dat ze er fashionable uitziet en de marine-look staat haar erg goed. Ook is te zien dat ze erg fan is van rode lippenstift.

Vandaag de dag ziet Christina Aguilera er zo uit. Hier is ze kerstinkopen aan het doen met haar zoontje Max Liron. Je kan zien dat ze nog steeds van een opvallende outfit houdt, kijk maar naar haar haren, zonnebril en boots. Maar wie weet ziet ze er binnenkort weer compleet anders uit..

Wat vinden jullie van de verschillende looks van Christina? Ik vind dat ze er in ieder geval goed op vooruit is gegaan.

door Quirine