News

Geheime celebrity crushes

Celebrities zijn het inmiddels wel gewend om veel aandacht te krijgen van fans. Maar vaak blijkt dat ze ook een oogje op elkaar hebben. Zo zie je maar weer dat niemand een mooi uiterlijk en talent kan weerstaan! Ben je benieuwd welke ster nou wie ziet zitten? Kijk maar mee:

Kim Kardashian zou het niet erg vinden om een keer een beschuitje te eten met niemand minder dan George Clooney. Ook al heeft ze een vriend namelijk Reggie Bush. Zo heeft miss. Kardashian gezegd dat het haar erg sexy lijkt om een keer met George het bed te delen.

-

Toen Joe Jonas erachter kwam dat Lauren Conrad een crush op hem had, moest hij hard lachten. Zo vertelde Joe: ‘Het is grappig om te ontdekken dat een andere celebrity je leuk vindt’. Ook zijn er geruchten dat Kim Kardashian hem ook wel ziet zitten. Ja deze jongen is populair!

Taylor zou al vanaf 2008 Gossip Girl hottie Chace Crawford zien zitten. Zo vertelde Taylor aan People magazine dat Chace haar droomdate zou zijn.

Khloe Kardashian is gelukkig getrouwd en erg beschermend tegenover haar man Lamar Odom. Toch liet deze dame via Us magazine te weten een crush te hebben op niemand minder dan president Barack Obama.

Whitney Port houdt het niet bij één man. Begin dit jaar vertelde ze dat haar favorieten op dit moment Ryan Gosling en Robert Pattison zijn. Zo te zien valt ze wel wat op ruigere mannen. You go girl!

De laatste tijd horen we dat veel celebrities een crush hebben op de jonge pop senstatie Justin Bieber. Maar hier is het andersom. Zo vertelde Justin aan Ok! magazine dat hij Beycone geweldig vindt.

Wat vind jij van deze crushes?

door Quirine