News

Leuke tv & film koppels

Eigenlijk draait het in series en films altijd om één ding: liefde. Komen de twee hoofdrolspelers uiteindelijk bij elkaar of niet? Ik zet een aantal leuke tv en film koppels voor je op een rij!

Let wel: deze koppels zijn dus alleen op het scherm in love! Maar bij sommigen bloeit er off screen ook wat moois op…

Robert Pattinson en Kristen Stewart
We beginnen met het koppel uit de serie Twilight. In de serie spatten de vonken er van af maar in real life gaan er ook roddels rond dat ze iets zouden hebben. Maar deze twee zitten nog in de ontkenningsfase… Aan-uit-aan-uit?!

Rupert Grin en Emma Watson
Eindelijk na zes films van Harry Potter zijn Ron en Hermelien samen gekomen. We zijn benieuwd wat er in de volgende films gaat gebeuren!

Chris Noth en Sarah Jessica Parker
Wat hebben we genoten van de afleveringen (en de films!) van Sex and the City. In het leven van Carrie zijn veel mannen voorbij gekomen maar toch is Mr. Big de enige die haar hart echt heeft gestolen.

Orlando Bloom en Keira Knightley
Één van de mooiste koppels vind ik toch wel Will Turner en Elisabeth Swann uit Pirates Of The Caribbean.

Channing Tatum en Amanda Seyfried
Deze twee hadden niet een bepaald zorgeloze liefde in Dear John. Uiteindelijk kwamen ze toch bij elkaar!

Katherine Heigl en Seth Roger
In de film Knocked Up hadden deze twee een one-night-stand en tot overmaat ramp werden ze ouders! Ze hadden negen maanden de tijd om elkaar goed te leren kennen en om verliefd te worden, dat is (natuurlijk) gelukt.

Peter Paul Muller en Linda de Mol
Een populair stel van onze eigen bodem: Cheryl en Martin Morero uit de serie Gooische Vrouwen. Deze twee kunnen niet met elkaar en ook zeker niet zonder elkaar.

Ryan Reynolds en Sandra Bullock
Redactrice Margaret en haar assistent Andrew uit de film The Proposal kunnen elkaar niet zien en luchten maar uiteindelijk vallen ze toch voor elkaar..

Brad Pitt en Angelina Jolie
In Mr. en Mrs Smith speelden Brad en Angelina, erg geloofwaardig, een stelletje.

Erik Vogel en Caroline de Bruijn
Een ander populair stel van de Nederlandse serie Goede Tijden, Slechte Tijden zijn Ludo en Janine. Ik ben de tel kwijt geraakt hoevaak de relatie tussen hun is uit -en aangegaan. In het echte leven zijn zij ook een getrouwd stel (maar hopelijk wat stabieler).

Ryan Gosling and Amy McAdams
In de romantische film The Notebook was het ware liefde tussen deze twee.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke koppels. Wat is jouw favoriet?

door Quirine

Bron foto’s: Zimbio.com