Fashion

Hot or not: Boys met opgerolde broekspijpen

In de middagpauze loop je door de gangen van school en merkt ineens op dat de jongens van je school toch wel erg hoog water hebben… Of hebben ze allemaal plotseling een groeistuip gehad!? Nee, de opgerolde broekspijp voor mannen is weer helemaal terug! Maar wat vinden jullie van deze trend: Hot or Not?

opgerolde broekspijp

opgerolde broekspijp

Hoewel in Londen het oprollen van de broekspijp in 2009 al een trend was bij mannen, moeten we er in ons kikkerlandje nog even aan wennen! Vinden we het wel mannelijk genoeg?

opgerolde broekspijp

opgerolde broekspijp

In veel schoenenwinkels hebben ze de najaarscollectie al aan deze trend aangepast. We zien namelijk de veter –en bootschoentjes weer terug in de rekken.

opgerolde broekspijp

Maar, als jullie het doen, doe het dan goed mannen! Rol de broekspijp -tot net boven de enkel- dun op. Zorg wel dat de broek een gave jeans of een mooie slimfit is. Draag er een shirt of blouse boven, die je in de broek stopt, een mooi veterschoentje eronder… En jullie kunnen de straat op boys! Maar kijk wel even naar de sokken die je vanmorgen aangetrokken hebt, twee verschillende -of sokken met een Looney Tunes print zijn nu niet bepaald charmant!

opgerolde broekspijp

opgerolde broekspijp

Zijn mannen met opgerolde broekspijpen volgens jullie hot or not?

Bron beeld: refinery29.com

Door Evi