News

Eclipse premiere looks

Premières zijn altijd spannend en vooral de jurken die de sterren dragen. Die kunnen een rode loper maken of kraken. Girlscene heeft een aantal jurken van The Twilight Sage: Eclipse première voor jullie op een rijtje gezet.

Oordeel zelf wat jullie van deze jurken vinden….

Kirsten Stewart draagt hier een éénarmig mini-jurkje van Elie Saab. Met haar lange benen, kan ze dit korte jurkje prima hebben. Het was misschien mooier geweest, als het jurkje helemaal mouwloos zou zijn geweest.

De Jenner-Kardashian familie (van links naar rechts: Kylie, Kourtney, Kim en Kendaal) besloot om classy in het zwart te gaan. Het past wel goed bij Twilight, alleen had het wel wat spannender gemogen!

Over de outfit van Jennifer Love Hewitt valt niet veel te zeggen, echt perfect! Ze draagt hier een Dolce & Gabbana jurk, killer heels en opvallende rode lipstick.

Nikki Reed heeft veel kritiek moeten ontvangen over deze jurk, ze zou ontsnapt zijn uit het Zwanenmeer… De jurk is van Marchesa en ik vind hem echt heel erg mooi. Maar inderdaad niet goed gekozen voor een Twilight première.

Net als Niki heeft Ashley Greene ook veel kritiek over haar jurk gekregen, ze zou een statische Griekse god zijn in deze jurk. Ik vind het echt jammer dat Ashley voor zo’n vormloze jurk, van Alexis Mabile Couture, heeft gekozen. Verder heeft ze het qua accessoires subtiel gehouden, een gouden armband om haar linkerpols en clutch in haar rechterhand.  

Christian Serratos draagt hier een unieke Dolce & Gabbana jurk, met een geweldig bustier als body en een paar blinkende Christian Louboutin peep-toe pumps aan haar voeten.

90210-ster AnnaLynne McCord draagt hier jurk van Nicole Miller. Het is echt een prachtige jurk, maar het doet niet veel goeds voor haar borsten. Die lijken in deze jurk net platgedrukt.

Elizabeth Reaser draagt hier een nude mini-jurkje, met eroverheen een zwarte kanten mini-jurkje bedekt met steentjes. De doorzichtige Louboutin peep toe pumps passen er perfect bij!

Model/actrice Jaime King draagt hier een poederblauwe Burberry jurk. Deze heeft ze met een stel opvallende, donkerblauwe pumps gecombineerd. De pumps passen goed bij het retro haar, maar bij de jurk? Niet echt!

Twilights vrouw Jennie Garth kiest vaak jurken die gewaagder zijn dan die van de andere sterren. Haar glanzende mini-jurk sluit qua kleur perfect aan op het pak van haar man Peter Facinelli.

De charmante Dakota Fanning draagt hier precies dezelfde peep-toe pumps van Christian Louboutin als Christian Serratos. Dat is dus de grootste nachtmerrie van elke celeb. Verder ziet ze er prachtig uit! Ze had misschien wel beter voor een kleurtje kunnen kiezen, aangezien de nude kleur haar huid nog bleker maakt.

Anna Kendrick draagt hier een aparte Marchesa jurk die zeker opvalt!

Bryce Dallas Howard draagt hier een lichtgele Christian Dior jurk. Geduft, maar zeker geschikt voor haar lichte huid. De lichtgele kleur zorgt ervoor dat de dieprode haarkleur van Howard helemaal tot z’n recht komt en eruit springt.

Julia Jones blies bijna elke vampier opzij in haar glinsterende Marches mini-jurk en nude pumps. Deze jurk sluit naadloos aan op haar figuur en gebruinde huid.

Foto’s: stylebistro.com

door Danique