News

Sterren bij muziekconcerten

Net zoals wij naar concerten gaan, kunnen de celebs er ook wat van. Zij struinen ook de stoerste, leukste en tofste muziekconcerten/festivals af, zoals het Coachella festival en the Glastonbury Music Festival. Hieronder kun je zien welke concerten en festivals de celebs bijwonen…

Hier zie je Beyoncé en zusje Solange genieten van het Coachella festival. Naast Beyonce staat niemand minder dan Maria Shriver, de vrouw van Arnold Schwarzenegger.

Actrice Kate Hudson backstage tijdens het Glastonbury Music Festival in Engeland. Volledig bepakt en festivalproof, inclusief eigen camera.

Harry Potter-ster Emma Watson was ook aanwezig tijdens het Glastonbury Music Festival in Engeland. Goed voorbereid betrad ze het festivalterrein, inclusief hoge laarzen in geval van noodweer. Je weet natuurlijk maar nooit! 😉

Celebs houden van Jay-Z! Zo ook Ashlee Simpson en Pete Wentz na afloop van een Jay-Z concert. Celebs als Tobey McQuire, David Arquette en Jennifer Meyer waren ook aanwezig.

Tijdens het concert van Selena Gomez sneekten Nicole Richie en Joel Madden via een geheime achteruitgang The Roxy uit. Die niet op deze foto te zien is, maar er wel was is ‘The Hills’ actrice Lauren Bosworth (Lo).

Paris Hilton verlaat hier het U2 concert dat tijdens The Rose Bowl in Pasadena plaatsvond. Naast Paris waren ook Eric McCormack, Ewan McGregor en Colin Farrell aanwezig.

Afgesloten van de massa en waarschijnlijk met het beste (uit)zicht, genieten de Beckhams hier van een concert van the Jonas Brothers tijdens The Grove in LA.

En jawel er bestaan nog genoeg fans van Britney Spears, zelfs al haar concerten zijn de laatste tijd uitverkocht! Jaime Pressley wipte even langs tijdens een show in the Staples Center, Michelle Trachtenberg en Kathy Griffith waren ook aanwezig.

Samen met een vriendin, liet ‘The Hills’ actrice Kristin Cavallari ook haar gezicht zien tijdens het Coachella festival. Ze heeft hier echt de perfecte hippielook te pakken: gerafelde shorts, nonchalant shirt en een arm vol met backstagebandjes.

Muzikant Dave Macklovitch en rapper Kanye West tijdens het Lollapalooza festival in Grant Park. Kanye sloot dit driedaagse event in Chicago af met een spetterend optreden!

Foto’s: zimbio.com

door Danique