News

De leukste twitpics van celebs

Niet alleen wij ‘normale’ mensen vinden het leuk om de rest van de wereld te laten weten wat ons allemaal bezighoudt. Ook celebs vinden het leuk om hun followers, vrienden en fans online op de hoogte te houden. Veel celebrities twitteren er dan ook lekker op los en posten de meest hilarische twitpics online. Kijk mee naar deze leuke twitpics die wij online vonden.

-

Kim Kardashian tijdens haar bezoek aan de tandarts. Meestal plaatst ze liever sexy foto’s maar deze is natuurlijk veel leuker om te zien.

twitpic

Demi Moore deelt een tekening uit haar verleden. "Toen ik in mijn oude spulletjes zat te kijken kwam ik deze tekening tegen. Ik heb het in 1999 gemaakt en noemde het ‘big thoughts on life’, haha".

twitpic

Lance Armstrong na een pijnlijke val. Auw! Lance schrijft: "Net toen ik dacht dat ik niet lelijker kon worden….".

twitpic

Ashton Kutcher.. Ach, ondanks zijn vreselijke vis-outfit blijft hij een cutie.
Denise Richard met een maskertje op. Ze schrijft: "Ik met een maskertje op. Ik zie er gek uit πŸ™‚ en zonder makeup.. Ojee!".

twitpic

Kristin Cavallari is hier duidelijk aan het zondigen. De ‘The Hills’ ster schrijft: "Het dikke kind in me kon niet kiezen uit alle smaken dus daarom neem ik ze maar alledrie. Denk dat het vandaag mijn ‘cheat day’ is".

twitpic

twitpic

Jessica Simpson houdt er wel van om gekke bekken te trekken en zichzelf een beetje voor schut te zetten. Ik had het niet van Jessica verwacht… Leuk!

twitpic

Kanye West pakt even een vliegtuigje op.

twitpic

Paris Hilton die een aap aan het voeren is…

twitpic

Lindsay Lohan met een gek vampierengebitje in.

twitpic

John Mayer laat zich even van zijn gekke kant zien…

Welke vinden jullie het leukst?

Bron: celebbuzz.com, necolebitchie.com, bossip.com, damncoolpics.blogspot.com, foxnews.com

door Anne van Laarhoven