News

Celebs en hun eigen boek

In Hollywood hoor je er echt niet meer bij als je geen boek hebt geschreven. Vandaar dat we steeds meer celebs zien die met hun eigen boek op de markt komen.

Alicia Silverstone

Was ze in de jaren ’90 nog een veelgevraagd actrice, tegenwoordig is Alicia Silverstone liever actief bezig in de boeken. In 2009 werd haar boek The Kind Diet: A Simple Guide to Feeling Great, Losing Weight, and Saving the Planet gepubliceerd. Alicia Silverstone is namelijk vegetariër en ze eet alleen maar biologisch. Met haar boek probeert ze anderen ook te overtuigen om biologisch voedsel te eten.

Madonna

Madonna denkt dat ze alles kan: zingen, dansen, regisseren, acteren en nu dus ook het schrijven van boeken. Haar eerste boek heette The English Roses en het was een van de best verkopende kinderboeken van dat moment. Het boek is vertaald in 40 talen en is verkrijgbaar in 110 landen.

Miley Cyrus

Miley vindt dat ze zo veel heeft meegemaakt, dat het genoeg stof is voor een autobiografie. Miles to Go wordt veel gelezen en het lijkt er op dat alles wat Miley aanraakt, verandert in goud!

Lauren Conrad

Nadat Lauren Conrad uit The Hills is gestapt, heeft ze niet stil gezeten. Haar eerste roman, L.A. Candy stond op nummer 1 in de New York Times bestsellerslijst en met haar tweede roman Sweet Little Lies gebeurde hetzelfde. Voel ik een derde roman aankomen?

Dita Von Teese

-

Dita Von Teese is van alle markten thuis. Zo heeft ze haar eigen burlesque workout video’s, heeft ze een collectie ontworpen voor de Wonderbra van Victoria’s Secret en heeft ze ook haar eigen boek: Dita: Stripteese. Dit is een fotoboek met prachtige glamourfoto’s.

Pamela Anderson

Pamela Anderson heeft al twee boeken op haar naam staan. De eerste is een roman, genaamd Star. Dit boek gaat over een tiener, Star, en haar poging om beroemd te worden. Haar tweede roman is gebaseerd op haar relatie met rocker Tommy Lee.

Ozzy Osbourne

Ozzy heeft al zijn miljoenen weggesnoven en moest daarom wel een manier verzinnen om geld binnen te krijgen. En met zo’n rock-’n-roll leven als Ozzy heeft gehad heb je genoeg stof voor een autobiografie. Eind 2009 kwam zijn autobiografie uit en deze werd goed verkocht.

Katie Price

Met drie autobiografieën, een aantal kinderboeken en een paar volwassen romans, kun je Katie Price met een gerust hart een schrijfster noemen. Haar laatste roman Sapphire stond zelf nummer 1 in de lijst van best verkochte fictieboeken en totaal heeft ze hiervan 42.215 exemplaren van verkocht. Ook heeft ze een column in Ok! Magazine.

Heidi Montag en Spencer Pratt

Er is inmiddels wel gebleken hoe erg Heidi en Spencer van de media-aandacht houden. Samen hebben ze daarom ook een boek geschreven over hoe je nu precies beroemd wordt: How to Be Famous: Our Guide to Looking the Part, Playing the Press, and Becoming a Tabloid Fixture. Helaas waren er niet veel mensen die in de voetsporen wilden treden van Spencer en Heidi en het boek werd daarom ook geen bestseller.

Mary Kate en Ashley Olsen

Als je van mode, lifestyle en mooie foto’s houdt, dan is het boek Influence van de Olsen-twins echt wat voor jou. Het is een groot fotoboek met foto’s van hun collectie, brieven die ze hebben geschreven en andere mooie foto’s. Zeker aan te raden voor op je verlanglijstje. Je vindt het o.a. online en bij The American Bookcenter in Amsterdam.

Leona Lewis

In Dreams lees je het verhaal van Leona Lewis nadat ze X-factor had gewonnen. En er staan een hoop heftige dingen in. Zo werd de zangeres onder andere tijdens een optreden in haar gezicht gemept door een ‘fan’.

Heb jij een van deze boeken gelezen?

Door Gabriella

Foto’s: Zimbio, Serendipity Prom Blog, Ace Showbizz