News

Veelbelovende nieuwe gezichten op tv

Er komen steeds meer en meer series bij op de televisie. En dat brengt ons natuurlijk ook nieuwe acteurs en actrices! Alhoewel, nieuw? Sommige van hen zijn toch wel oude bekenden…

De naam Kelli Garner klinkt je misschien niet meteen bekend in de oren. Toch heeft deze 26-jarige dame al heel wat films op haar lijstje staan, waarvan een aantal hele grote. Zo speelde ze bijvoorbeeld in ‘Aviator’ samen met Leonardo Dicaprio. Je kan haar nu spotten in de film ‘Going the distance’ met Drew Berrymore en komend jaar speelt ze in de serie ‘My generation’. Dat moet haar grote doorbraak worden… We zullen zien!

Nieuwe serie talenten

Mijn grote favoriet in dit lijstje is Aly Michalka. Sommige meiden kennen haar vast wel. Zeker als je een verslaving hebt voor Disney channel (yes, I am so guilty!). En zo niet, dan misschien als zingend duo Aly&AJ (samen met haar zusje!). Ze hebben in Nederland één hit gehad: "The potential breakup song". Naast zingen heeft Aly altijd geacteerd, en dat dus vooral in Disney series. Komend jaar speelt ze samen met Ashley Tisdale in ‘Hellcats’, een serie over cheerleaders.

Nieuwe serie talenten

Heb je het afgelopen jaar die superlieve film over Hachi de hond gezien? Dan heb je Sarah Roemer misschien gespot. In die film speelde ze een bijrol, en dat is eigenlijk wat ze tot vorig jaar steeds heeft gedaan. Afgelopen jaar regisseerde ze een film waar ze zelf ook in speelde; Locked In. Niet echt een grote hit. Nu speelt ze in de serie ‘The event’ en dat zou haar nog wel eens een hoofdrol op kunnen leveren.

Nieuwe serie talenten

James Wolk was voor mij zeer onbekend. Maar daar gaat verandering in komen! Nadat hij in 2007 is afgestudeerd aan de University of Michigan Drama School heeft hij wat kleine rollen gespeeld, maar komend jaar heeft hij zijn eerste hoofdrol in de serie ‘Lone star’. Ik ben benieuwd! Hij is in ieder geval leuk om naar te kijken..

Nieuwe serie talenten

Ook Ashton Holmes is voor mij een nieuweling. Hij heeft een aantal kleine bijrollen gespeeld in bijvoorbeeld CSI Miami. Maar nu speelt hij in de nieuwe serie ‘Nikita’ van CWTV. Dezelfde zender waar je ook Gossip Girl en 90210 ziet. Veelbelovend?

Nieuwe serie talenten

Autumn Reeser heeft lang geleden (ja, het is alweer 3 jaar!) in ‘the O.C.’ gespeeld. Verder heeft ze een ellenlange lijst aan bijrollen! Prima natuurlijk, maar echt bekend is ze nooit geworden. Gaat de serie ‘No ordinary family’ dat voor haar veranderen? Ik ben erg benieuwd. Ze heeft wel een mooie naam, vinden jullie niet?

Nieuwe serie talenten

Lucas Neff is in dit lijstje degene met het minst ervaring. Toch is hij wel één van de weinige sterren in dit lijstje die komend seizoen een hoofdrol speelt in een serie! Hij speelt een 23-jarige vader in de serie ‘Raising hope’. Klinkt heel serieus, maar het moet een comedy worden!

Nieuwe serie talenten

De series die we hierboven noemden, zijn voor het overgrote deel nog niet in Nederland te zien, helaas. Maar lang leve internet! Voor wie denk jij dat dit jaar een topjaar wordt?

Bron foto’s: www.autumn-reeser.com, starpulse.com, getty images

Door Marit