News

Teen Vogue interview met Willow Smith

Op de site van Teen Vogue vonden we een leuk interview met Willow Smith. En dat willen we jullie natuurlijk niet onthouden.

Het grappige is dat Willow aan de ene kant heel volwassen is, maar aan de andere kant ook echt nog een kleine meid. Het feit alleen al dat ze op de redactie van Teen Vogue aankwam met cupcakes voor iedereen zegt volgens mij genoeg.

Teen Vogue interview met Willow Smith

Willow heeft het nummer 44 op haar handpalm geschreven, het is haar geluksnummer, zegt ze zelf. Maar hoe komt ze daar aan?

“Ik zat achter de piano en eigenlijk heb ik het cijfer willekeurig uitgekozen. Ik dacht, Taylor Swift heeft ook een geluksnummer, dus waarom ik niet? Het bleek een goede keuze want Jay-Z’, verjaardag is op 4 december, Beyonce’s verjaardag is op 4 september en hun jubileum heeft ook iets met een 4”, aldus Willow.

Willow mocht front row zitten bij de show van Dolce & Gabbana bij de fashion week in Parijs. Hoe kwam dat zo?

“Ik was een liedje aan het schrijven op mijn telefoon toen mijn moeder binnen kwam lopen. Ze zei “Willow.” En ik zei: “Mam, geef me even een minuutje”, ik was namelijk druk bezig met schrijven. Maar toen keek ik even op en toen stond Dolce daar! Ik had echt zoiets van ‘Oh my God’”.

En Dolce was er natuurlijk niet voor niets. Want Willows stijl is nu al een veelbesproken onderwerp. Hoe komt ze aan haar bijzondere kledingstijl?

“Vroeger droeg ik altijd jurkjes en maillots, dat vond ik leuk. Maar toen ik negen werd is mijn stijl heel erg veranderd. Mijn moeder helpt me met het uitzoeken van mijn kleren, maar mijn broer zegt altijd, ‘Willow, doe een wijde broek aan!”.

Terwijl ze om ons heen kijkt ziet ze het oktober nummer met Justin Bieber op de cover aan de muur hangen. Wat denkt ze eigenlijk over hem?

“Jayden (Willows broer) trekt heel veel met hem op. Soms denk ik echt, ‘kom nou eens thuis voor het avondeten!”.

Op de site van Teen Vogue vonden we een leuk interview met Willow Smith. En dat willen we jullie natuurlijk niet onthouden.

Op de site van Teen Vogue staat ook nog een kort filmpje met wat andere vragen. Willow ziet er ook daar weer stoer uit. Het jasje dat ze aan heeft zou ik zo van haar overnemen!

Wat vinden jullie van Willow?

Door Marit