News

Lizzie McGuire acteurs toen & nu

Weet je nog dat Hilary Duff nog in Lizzie Mcguire speelde? Hier op de redactie keken we het destijds allemaal. En hoe leuk is het om terug te kijken naar de serie. En beter nog, de acteurs en actrices van de serie. Remember Ethan Craft?

Lizzie McGuire serie acteurs toen & nu

De zogenaamde hunk van de serie: het is echt te grappig om te zien hoe het hem is vergaan. Na de serie is Ethan, of eigenlijk moet ik zeggen Clayton Sneyder, gaan studeren. Het schijnt dat hij nu een fanatieke waterpoloër is en dat hij blij is om uit het showbizz-wereldje te zijn.

Lizzie McGuire serie acteurs toen & nu

Lalaine, Miranda, is helemaal de verkeerde kant op gegaan. In 2007 werd ze gearresteerd voor het gebruiken van drugs. Wat zonde van zo’n meisje! Lalaine heeft ooit ook een album uitgebracht, maar dat is nooit echt goed verkocht.

Lizzie McGuire serie acteurs toen & nu

Dan hebben we nog de ‘trut’ Kate Saunders. Gespeeld door Ashlie Brillault die haar hele leven bezig is geweest met acteren. Op jonge leeftijd was ze al model en ze kreeg acteerles, dansles, muziekles en zangles. Toch hebben we na de ‘Lizzie McGuire Movie’ niks meer van Ashlie gehoord…

Lizzie McGuire serie acteurs toen & nu

De beste vriend van Lizzie en Miranda was Gordo, een rol van Adam Lamberg. Ook voor hem is Lizzie McGuire tot nu toe nog steeds zijn grootste succes. Maar anders dan de anderen heeft hij nog wel een rol in een film gespeeld. Een hoofdrol zelfs! De film is wel een beetje tacky… Kijk de trailer maar:

 

Lizzie McGuire serie acteurs toen & nu

En dan is er natuurlijk de hoofdrol van Hilary Duff. Als enige van de serie heeft zij een enorm succesvolle carrière. Zingen, acteren, een eigen kledinglijn, een eigen parfum, Hilary’s got it all. Het enige waar ik dan nieuwsgierig over ben is of ze haar ex-collega’s nog spreekt!

Keek jij ook altijd Lizzie McGuire?

Door Marit