News

Lizzie (Elizabeth) Olsen

Je hebt vast wel eens gehoord dat Mary-Kate en Ashley Olsen een jonger zusje hebben. Ze vernoemden één van hun kledinglijnen zelfs naar zusje Elizabeth en hun broer James. Lizzie is nu klaar om uit de schaduw van haar twee zussen te komen en de acteerwereld te veroveren!

Want met een opleiding theater kunnen we natuurlijk wel verwachten dat de derde Olsen telg ook zeker acteertalent heeft. Volgens medestudenten werkt Lizzie ontzettend hard om haar doel te bereiken. En dat doel is uiteindelijk Hollywood. Met twee films in de planning lijkt het erop dat Lizzies droom binnenkort uit gaat komen.

Lizzie (Elizabeth) Olsen

Lizzie (Elizabeth) Olsen

Lizzie speelt in de film ‘Peace, Love And Misunderstanding’. Deze film komt ergens in 2011 uit en gaat over een vader die met zijn twee puberkinderen op zoek gaat naar hun hippie oma. Klinkt bijzonder. Maar een leuk feitje is dat Chace Crawford en Jane Fonda ook in de film spelen. Niet niks dus!

Voor 2012 staat de film ‘Martha Marcy May Marlene’ gepland. Deze film belooft alleen een stuk serieuzer te zijn. Het gaat namelijk over een meisje dat wegvlucht van een sekte en probeert om samen met haar zus een normaal leven op te bouwen.

Lizzie (Elizabeth) Olsen

Een oude foto van de hele familie. Rechts Elizabeth (die langer is dan de twins!) en James.

Maar eerder kon je het kleine zusje wel spotten in een paar films van haar zussen. Haar meest bekende project tot nu toe? Een rol in de videoclip ‘The Queen’ van Carlotta.

 

Als het goed is gaan we de komende jaren dus veel meer horen van de derde Olsen. Ben jij benieuwd naar Lizzie als actrice?

Bronnen: Imdb.com, Bumbshack.com

Door Marit