News

De leukste twitteraccounts van bn’ers

Vorige week las je al over de leukste internationale celebs om te volgen op Twitter, maar ook Nederland heeft een paar ontzettend leuke ‘tweeple’ die je kunt toevoegen aan je timeline. 

valeriotwitter

Deze verlichting kwam Valerio in Zwitserland tegen.

Valerio
Hij neemt het leven niet te serieus en tweet regelmatig foto’s van leuke dingen die hij op straat tegenkomt. Lachbuien achter je beeldscherm gegarandeerd.

Hilmar Mulder
Misschien geen bn’er, maar wel de hoofdredactrice van Grazia. Ze twittert van alle hoofdredactrices het meest en weet werk en prive goed af te wisselen.

Tygo Gernandt
Naast dat Tygo door veel meiden een lekker hapje gevonden wordt, is het ook leuk om te lezen wat hij zoal op een dag doet. Zo presenteerde hij de Elle Style Awards en sprak hij samen met Georgina Verbaan een animatiefilm in.

christinacurrytwitter

Eén van de opvallende outfits die Christina Curry twitterde

Christina Curry
De opvallende dochter van Patricia Paay en Adam Curry post eens in de zoveel tijd een foto van haar outfit en twittert daarnaast (in het Engels) opvallende uitspraken.

Doutzen Kroes
Wij zijn erg benieuwd naar wat deze kersverse mama allemaal gaat twitteren over kleine Phyllon, die ze met dj Sunnery James op de wereld zette. En natuurlijk hopen we op veel mooie babyfoto’s..

twitterjochem

Deze foto plaatste Jochem Myjer: ‘Dit staat op een busje in Leiden! Zo smerig! Windenergie? #gelekaart’.

Jochem Myjer
Mocht je zijn cabaretshows al leuk vinden, dan is hij zeker de moeite waard om te volgen. Hij twittert regelmatig leuke anekdotes over zijn kinderen. Voor zijn zoon Melle Myjer heeft hij zelfs een eigen twitteraccount, klinkt gek, maar is ontzettend komisch.

Fiona Hering
De koningin van de fashionjournalistiek twittert uiteraard voornamelijk over fashion. De laatste nieuwtjes en campagnefoto’s van designers vliegen door je timeline.

Liza Sips
De ex-GTST-actrice twittert zowel over haar carriere als actrice, als over haar nieuwe huis of fotoshoots in LA.

georginaverbaantwitter

De overstroomde vaatwasser van Georgina Verbaan.

Georgina Verbaan
Deze nieuwbakken moeder is alles behalve een moeke. Ze post haar blunders (overstroomde vaatwasser door gebrek aan blokjes) en haar ergenissen op een bijzonder leuke manier. Het verbaast ons dat ze geen journalist is geworden!

Volg Girlscene ook op twitter! En wil je weten wat wij redactrices naast het schrijven voor Girlscene uitvoeren? Volg ons dan prive: Marjolein (hoofdredactrice) en Esmée (redactrice).

Door Esmée