News

Lady Gaga’s puntige schouders & de Smith kids

Deze foto moesten wij even met je delen. Want waar een normaal kind wegrent vanwege de buitengewoon puntige schoudertjes van Lady Gaga, heeft mini-ster Willow Smith het hartstikke gezellig met haar new best friend.

Lady Gaga's puntige schouders & de Smith kids

Lady Gaga's puntige schouders & de Smith kids

Lady Gaga's puntige schouders & de Smith kids

De twee raakten aan de praat tijdens The Grammy Awards afgelopen weekend in Los Angeles. Lady Gaga werd, terwijl Hollywood poserend de rode loper overging, binnengedragen in een ei (ja echt!) waarna ze plaats nam in haar gereserveerde stoel met griezelige schouder protheses. De 10-jarige hairwhipster zag haar kans schoon en moet uiteraard wel even gedag zeggen. Willow heeft onlangs namelijk laten weten dat zij graag een single wilt opnemen met Lady Gaga. Zullen de dames gaan samenwerken?

Ook Willow’s broer Jaden Smith had de avond van zijn leven. Hij trad namelijk tijdens The Grammy’s op met Justin Bieber en Usher! En kreeg na afloop nog een kus op de wang van Lady Gaga.

 

Zoals je ziet zijn de kids van Jada Pinkett en Will Smith booming. Onze conclusie? Wij gaan graag een keertje mee met een Smith familie-uitje, lees: awardshows, rode lopers, feestjes en een podium delen met grote popidolen. Waar mag ik tekenen?

Wat vind jij van de schouders van Gaga en zou jij het leuk vinden als Lady Gaga en Willow een single opnemen?

Foto’s: zimbio.com

Door Marjolein

Must reads 👀