Fashion

SpareSoles

Hoe geweldig is dit: SpareSoles. Ik heb er zelf altijd last van als ik op stap ga: ik trek hele hoge hakken aan en kan het de hele tijd volhouden, tótdat ik naar huis moet. Als ik ga lopen naar mijn fiets, auto of een taxi aan ga houden, begin ik te strompelen…

…dan hou ik het namelijk geen minúút meer uit op die hakken! Gelukkig hebben ze daar nu iets voor uitgevonden: SpareSoles. In een piepklein tasje (van maar 10 bij 13 cm) zitten twee opgevouwen pakketjes. En als je die uitvouwt, zijn het ballerina’s! Wauw!

Superhandig voor na het stappen (je bewaart het pakketje gewoon in je jaszak of in je partytasje, of je legt het bij de garderobe), maar ook in de auto (als je al autorijdt, is het heel handig om even je hakken te verwisselen voor deze comfy’s) of op reis!

De SpareSoles ballerina’s hebben een antislip en waterresistente zool en zijn verkrijgbaar in 4 maten (S, M, L en XL) en 8 kleuren (zwart, zilver, roze, goud, bruin, luipaard, ivoor en wit).

Je koopt deze ballerina’s voor € 24,95 via www.sparesoles.nl. Ik vind het niet erg goedkoop, wel heel handig. Wie weet volgen er binnenkort ook nog winkels? Ik hoop het. Shop ze!