News

Groene celebkoppels

Buiten dat het natuurlijk beter voor het milieu is om biologische en ecologische producten te gebruiken, is het op dit moment ook een trend. Steeds meer beauty- en kledingmerken maken gebruik van natuurlijke materialen. De sterren hebben hierin een goede voorbeeldfunctie.

Veel mensen moeten nog overtuigd worden van het nut en het belang van bijvoorbeeld groene energie en biologische producten. Hier een aantal celebkoppels die het juiste voorbeeld geven.

groene celebkoppels

Joshua Jackson & Diane Kruger
Deze actrice en haar lover zijn erg gesteld op de natuur. Ze houden erg van buitenactiviteiten, zoals wandelen en fietsen en ze pakken dan ook liever de fiets dan de auto. Maar voor lange afstanden is de fiets niet handy en daarom rijden ze in een hybride auto. Ook hebben ze zonnepanelen op het dak van hun huis.

groene celebkoppels

Natalie Portman & Benjamin Millepied
Natalie en haar verloofde houden van hun macrobiotische levensstijl. Dit houdt in dat de groenten en vruchten die ze eten niet chemisch behandeld, kunstmatig bemest of in kassen verbouwd zijn. De actrice is al 20 jaar vegetarisch en de laatste 3 jaar is ze ook een fanatieke veganistisch activiste.

groene celebkoppels

Leonardo DiCaprio & Bar Rafeali
Ondanks de aan/uit relatie van dit koppel, zetten ze zich allebei hard in voor het welzijn van onze planeet. Leo heeft bijvoorbeeld geholpen met het maken van zonnepanelen, hybride en elektrische auto’s. Ook heeft hij een resort laten bouwen dat helemaal ecologisch is.

groene celebkoppels

Miranda Kerr & Orlando Bloom
Dit mooie koppel vindt het milieu heel erg belangrijk. Orlando zette zich in voor UNICEF als ambassadeur. Hij ging naar Nepal en zorgde ervoor dat kinderen toegang kregen tot schoon water. Miranda zette het merk KORA Organics Skincare op, een merk dat organische make-up produceert.

groene celebkoppels

Jessica Alba & Cash Warren
Jessica en haar man vinden het belangrijk dat hun dochtertje opgroeit in een schone en gezonde wereld. Daarom gebruiken ze veel ecologische producten in huis en ook hun kleding is vaak van ecologisch katoen.

groene celebkoppels

Rebecca Romijn & Jerry O’Connell
Ondank dat de ‘Ugly Betty’ actrice en haar man er wonen, passen zij niet zo heel goed in het plaatje van Hollywood. Ze laten zich namelijk niet overal door een chauffeur heen rijden. Zij delen samen een Toyota Prius (hybride), hebben zonnepanelen op het huis en kregen zelfs een waterzuiveringssysteem als huwelijkscadeau van vrienden.

groene celebkoppels

Brad Pitt & Angelina Jolie
Zij hebben natuurlijk een enorm hectisch leven, maar toch slagen ze erin om nog iets goeds te doen voor de aarde. Ze helpen namelijk mee aan het bouwen van groene gemeenschappen in New Orléans. Ook hielp Pitt mee bij het ontwerpen van een luxe en milieuvriendelijk hotel in Dubai.

groene celebkoppels

Bono & Ali Hewson
Dit stel heeft de kledinglijn ‘Edun’ opgezet. Dit merk verkoopt biologisch en ethisch verantwoorde artikelen. De opbrengst hiervan wordt geïnvesteerd in het helpen van arme landen.

Wat vind jij van de inzet van deze celebs?

Bron: Instyle.com 

Door Myrre

Must reads 👀