News

Lily Collins

De naam Collins komt je waarschijnlijk wel bekend voor. En dat klopt, Lily is de dochter van Phil Collins, de beroemde zanger. Maar Lily is zeker niet alleen ‘de dochter van…’, ze heeft een eigen succesvolle carrière.

Lily Collins

De 22-jarige Lily is geboren in Engeland en heeft drie halfbroertjes en één halfzusje. Op haar tweede acteerde ze al in de Engelse serie ‘Growing Pains’. Ze was er dus al erg vroeg bij toen ze als peuter op tv was. Op haar vijfde jaar verhuisde zij naar Amerika om daar theater te gaan volgen.

Lily Collins

Lily Collins

Met papa Phil

Lily is geboren om in de schijnwerpers te staan, alleen al omdat ze een beroemde vader heeft. Maar de dochter van Phil Collins heeft veel meer in haar mars, ze neemt zelf de touwtjes in handen als het om haar carrière gaat. Als tiener had zij namelijk al haar eigen column in de Britse versie van de Elle Girl. Later schreef ze ook nog voor andere grote magazines, zoals Seventeen, Teen Vogue en Los Angeles Magazine. Het schrijven ging haar dus goed af en daarom deed zij ook de opleiding Journalistiek, die inmiddels is afgerond.

Lily Collins

Naast het schijven deed Lily ook nog aan modellenwerk en presenteerde ze verschillende programma’s op televisie. Zo hoste zij bijvoorbeeld de show ‘Kids Pick The President’ op Nickelodeon. Ook presenteren is Lily op het lijf geschreven en zo ging het balletje rollen. Inmiddels heeft zij al een aantal grote rollen gehad in verschillende films. Misschien ken je de film ‘The Blind Side’ met Sandra Bullock in de hoofdrol. Lily speelt in dit verhaal de dochter van Sandra, het is niet niks om samen te werken met deze grote ster. Andere movies waarin ze te zien is, zijn ‘Priest’ en ‘The Mortal Instruments’.

Lily Collins

In The Blind Side

Op dit moment zit Lily midden in de opnames van een nieuwe film, genaamd ‘The Brothers Grimm: Snow White’. Dit is een verfilming van sneeuwwitje waar onder andere Julia Roberts in speelt.

Hierboven de trailer van ‘The Blind Side’

Deze schoonheid is dus van alle markten thuis. Model, presentatrice, actrice of schrijfster, ze doet het allemaal. In Amerika is ze al aardig bekend en dat wordt vanaf nu alleen nog maar meer, dus houdt haar goed in de gaten. Wij zijn nu al benieuwd naar de film!

Wat vind jij van Lily Collins? En zou jij haar nieuwste film straks willen zien?

Door Myrre