News

Getrouwd: Mrs. Kate Moss

Kate Moss is voor de tweede keer getrouwd en wel met Jamie Hince. Het was een hele happening. Omdat Kate trouwde in een klein dorpje in Engeland, werd er een groot deel van het dorpje afgezet. Er waren namelijk veel celebrities uitgenodigd.

Zo was Naomi Campbell aanwezig, maar ook Anna Wintour, Kelly Osbourne, Jade Jagger, Jude Law en natuurlijk vriendin Stella McCartney. Kelly Osbourne was trouwens zeer onder de indruk. Ze twitterde ‘This is the most beautiful, loving, amazing wedding I have ever been to. it’s magical when you see people really in love!’ – ‘Dit is de mooiste, liefhebbende, geweldigste bruiloft die ik ooit heb gezien. Het is magisch wanneer mensen echt verliefd zijn!’

De prachtige jurk van Kate is ontworpen door John Galliano, en ze droeg schoenen van Manolo Blahnik. De jurk is zachtroze en ziet er een beetje vintage uit, typisch Kate dus. Ook de bruidsmeisjes, 15 maarliefst, zagen er tip top uit in romantische jurkjes. Ook dochter Lila Grace droeg was een bruidsmeisje.

Kate Moss getrouwd

Lila Grace houdt haar moeders hand stevig vast op deze trouwfoto.

Kate Moss getrouwd

Kate Moss getrouwd

De zoen!

Kate Moss getrouwd

Met alle (15!) bruidsmeisjes.

Kate Moss getrouwd

Wat ziet Kate er gelukkig uit.

Kate Moss getrouwd

De straten in het kleine dorpje werden afgezet.

Kate Moss getrouwd

Met de Rolls Royce.

Nu Kate getrouwd is draait de roddelpers natuurlijk overuren. Want er wordt toch wel een klein buikje gespot. Zou Kate weer zwanger zijn?

Wat vind jij van de jurk van Kate? En zie jij een buikje?

Beeld: dailymail.co.uk

Door Marit