News

Op kraamvisite bij de celebs

Begin mei schreven we enthousiast over de enorme babyboom. De ene bolle buik na de andere verscheen op het internet. De celebs zijn zich volop aan het voortplanten. Maar inmiddels zijn de buiken weer plat en liggen de baby’s in hun luxe kinderwagens.

Tijd dus om de wolken van baby’s en hun bijbehorende namen prijs te geven. Kijk mee naar de foto’s en lees hier (of verbaas je over) de namen van de mini-me’s.

jessicaalbapreggers

Dit weekend is bekend gemaakt dat Jessica Alba bevallen is van een tweede dochter. Haar eerste dochter Honor Marie is zus geworden van baby Haven Garner.

davidbeckhamharperseven

victoriaharperseven

Posh’ droom is uitgekomen: zij en David zijn nu de trotse ouders van een dochter. Ze noemde haar mini-me ‘Harper Seven’. Iedereen dacht dat Harper van het fashionmagazine Harper’s Bazar kwam en Seven vernoemd was naar het rugnummer van David. Echter liet David afgelopen week weten dat Harper van het favoriete boek van Victoria af is geleid. Seven staat voor onder andere de zeven wereldwonderen, de zeven kleuren van de regenboog en voor het getal zeven als geluksnummer in vele landen.

katehudsonbaby

Edit: toevallig komt er net een foto binnen van het babygeluk!

Kate Hudson beviel 10 juli van haar zoon Bingham ‘Bing; Hawn Bellamy. Bingham is oorspronkelijk een achternaam, maar er wordt gespeculeerd dat hij deels is vernoemd naar acteur en zanger Bing Crosby. Hawn is niet moeilijk, haar zoontje is deels vernoemd naar Kate’s moeder Goldie Hawn.

jessicaalba

Natalie Portman zette afgelopen juni zoontje Aleph (naar de eerste letter van het Hebreeuwse alfabet) op de wereld.

selmablairzwanger

Selma Blair beviel 26 juli van zoontje Arthur Siant Bleick. Tijdens haar zwangerschap vertelde ze niets anders te eten dan pannenkoeken.

pinkwillowsage

Pink pronkt samen met haar man Carey Hart en hun pasgeboren dochtertje Willow Sage in People Magazine. Wonder boven wonder sliep hun dochtertje de hele shoot.

mariahcareymonroe

Mariah Carey en Nick Cannon werden op hun trouwdag vader en moeder van een tweeling. Hun dochtertje kreeg de naam Monroe (naar Marilyn Monroe), maar het zoontje kreeg een wel heel bijzondere naam. Hij gaat nu door het leven als Moroccan Scott. Monroe is al een echte diva, de enige foto die gepubliceerd is, is bovenstaande.

emmabuntonbabyfoto

Emma Bunton beviel 6 mei van haar tweede zoontje Tate.

doutzenphyllon

En ook al is Phyllon Joy alweer een half jaar op aarde, deze foto’s blijven vertederend!

Vinden jullie het leuk om de baby’s van celebs te bekijken en te vergelijken?

Bron beeld: Hello. People Magazine, Celebuzz!

Door Esmée

Must reads 👀