News

Cast Glee in Vogue

Big hurray voor alle Glee fans. Want de cast van de serie staat met een speciale reportage in Vogue! Ook geven ze met z’n allen een speciaal optreden voor de Fashion’s Night Out.

De Glee’ers staan deze maand in dit modemagazine, omdat ze tijdens de Fashion’s Night Out in New York een speciaal optreden geven. Tijdens dit jaarlijkse evenement wordt de opening van het nieuwe modeseizoen gevierd met optredens van bekende artiesten, workshops en modeshows waar je naast de aankomende trends ook de nodige celebs kunt spotten.

gleevogue

Dit hele gebeuren wordt al jaren georganiseerd door Vogue en ze vonden het eens tijd om de cast van Glee aan de tand te voelen in de septembereditie. Deze is al verschenen in Amerika en ligt over een paar dagen ook in Nederland in de kiosk.

Tijdens het optreden Fashion’s Night Out zingt Lea Michele het nummer ( hoe toepasselijk ) Fashion van David Bowie.

Benieuwd hoe dat zal klinken? Vanaf 23 augustus  kun je alvast kijken op de website van Vogue voor een sneak peek!

In het interview kun je lezen over wat de acteurs zelf vinden van fashion en de kleding die ze dragen in de serie Glee.

gleevogue

Chris Colfer (Kurt Hummel in Glee): "Voordat ik met Glee begon was ik totaal niet bezig met mode. Ik droeg ook nooit merkkleding, ik gaf er niet echt veel om. Misschien was ik wat minder gepest op school als ik me in die tijd beter had gekleed. In de serie mag ik de meest geweldige kleding dragen van designers waarvan ik de naam niet eens kan onthouden".

Lea Michele is iets minder enthousiast over de kleding van haar personage Rachel: "Ik zou nooit, maar dan ook nooit truien dragen met het gezicht van een dier!"

Ga jij de septembereditie van Vogue halen?

Bron beeld: justjared.buzznet.com, ricky.org

Door Brenda