News

Eerste beelden clip Kim Kardashian uitgelekt

Er is weer eens wat uitgelekt op het internet. En dit keer zijn het de eerste 55 seconden van de eerste clip van Kim Kardashian. Wij zeggen: glibberig!

beeldenclipkim

De videoclip voor Jam (Turn It Up) is gemaakt door Hype Williams. Zijn naam heb je vast vaker voorbij zien komen, hij maakte onder andere clips met  Kanye West (Gold Digger), Beyoncé (Video Phone) en Christina Aguilera (Not Myself Tonight).

beeldenclipkim

En nu is Kim aan de beurt om samen met Hype een video te maken voor haar allereerste single. We zijn benieuwd of de zangkunsten van deze dame in de smaak valt bij het grote publiek. Als je de reacties op YouTube leest is niet iedereen even erg onder de indruk:

"NO Kim SSSHHHHHH!!!!!!"

"I think Rebecca Black sound better than her…"

"At least she’s good looking."

beeldenclipkim

Wel gaat de newly wed in deze clip voor een look met weinig make-up, veel olie en ehm… weinig kleding. In het begin kruipt Kim volop ingesmeerd in olie (glibber de glibber) rond in een kort, roze broekje. Waren jullie laatst al onder de indruk van Kim haar billen in het Celebs gaan ook op vakantie artikel, zet je schrap….  want nu komen ze dus volop in beeld.

Niet iedereen op het internet reageert even enthousiast op de video zelf en dan met name de hysterische flikkerende beelden. “Ouch, my eyes!” en “This gives me headaches!” wordt er vooral gezegd.

Oordeel zelf, hier is het uitgelekte filmpje:

Ben jij nu benieuwd naar de rest van de clip of heb je het al gezien na 55 seconden?

Door Brenda