News

Celebs: mooi maar niet perfect

Alle vrouwen hebben zo hun onzekerheidjes. Te kleine borsten, te dikke billen, je neus vind je te groot en je lippen te smal. Maar we zijn niet de enige. Zelfs mooie actrices, zangeressen en it-girls vinden sommige punten zo storend dat ze er iets aan lieten doen!

ashleytisdaleneuscorrecte

Ashley Tisdale vond haar neus niet mooi en liet hem wat bijschaven…

blakelivelyneuscorrectie

Ook Blake Lively schijnt een nosejob gedaan te hebben. Zij zijn overigens niet de enige, Ashlee Simpson en Jennifer Aniston lieten de plastisch chirurg ook losgaan met de beitel.

plastischechirurgie

Hier hoeven we niet aan te twijfelen. Heidi Montag is op dit moment de koningin van de plastische chirurgie. Maar zal ze zichzelf nu mooier vinden?

plastischechirurgie

Veel jongens noemen Megan Fox als je ze naar hun favoriete celeb vraagt. Maar ook Megan Fox heeft haar gezicht wat aan laten passen. Zien jullie wat er gebeurd is?

nicolekidmanborsten

Nicole Kidman liet haar borsten pimpen met wat ronde schijfjes…

plastischechirurgie

Audrina kon haar A/B-cup niet accepteren en liet er wat extra vulling in plaatsen. Zelf beweert ze iets heel anders, volgens haar zien haar borsten er zo uit omdat… lees het in de Gossip Girl(scene)!

plastischechirurgie

Dat Christina Aguilera haar borsten heeft laten vergroten is obvious, maar zal dit litteken daarvan zijn?

Vind jij dat deze celebs er mooier op geworden zijn? En zou jij ooit iets aan jezelf laten veranderen of vind je dat je jezelf moet accepteren zoals je bent?

Bron beeld Blake Lively: JustJared

Door Esmée

Must reads 👀