News

Gossip Girl(scene) week 36

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

gossipgirlsceneweek36

Lovegame
Lady Gaga heeft een nieuwe liefde. Acteur Taylor Kinney schijnt door de extreme outfits en make-up verliefd geworden te zijn op Gaga. Ze leerden hem kennen tijdens de opnames van haar nieuwe videoclip You an I. Afgelopen week werden de tortelduifjes gespot in een bar in Californie. En dat niet alleen, de volgende ochtend liepen ze hand in hand op de boulevard. De zangeres heeft het nog niet bevestigd.

gossipgirlsceneweek36

Babyoncé part 2
Vorige week meldden we al dat Beyoncé nu Babyoncé heet. Deze week liet ze haar buik even zonder mooie rode galajurk zien. Samen met hubby Jay-Z geniet ze op dit moment van een vakantie in Europa. Maar daar blijft dit roddelstukje natuurlijk niet bij. Er gaan namelijk geruchten dat de buik die zij door haar jurk heen liet zien, nep zou zijn. Kenners zeggen dat ze nooit zo’n dikke buik zou kunnen hebben met acht weken zwangerschap. Wat denken jullie? Deze week werd de zangeres trouwens dertig, congrats!

gossipgirlsceneweek36

gossipgirlsceneweek36

Harper’s fashionweek
Baby Harper Seven Beckham had een drukke week vandaag. Ze is voor het eerst met mama Victoria  en haar broers wezen shoppen (wonder: Posh had ballerina’s aan!) en vervolgens beleefde ze haar eerste New York Fashion Week. Vic twitterde: ‘Mummy and baby Harper are very excited for fashion week!!! X VB’. How cute!

gossipgirlsceneweek36

Audrina: "Ik heb niets aan mijn borsten laten doen
Audrina Patridge heeft echt geen borstimplantaten. Zegt ze. Audrina: "Behalve mijn gezicht, heb ik helemaal nooit iets laten doen.’ Op de vraag of ze haar borsten echt niet heeft vergroot komt ze met: ‘Ik praat daar niet graag over’. Later heeft ze toch wel een verklaring: ‘Ik heb een probleem met mijn borst. Mijn bot hier, is hoger aan deze kant. Het is iets aan mijn borstspier. Mijn maat verandert ook constant.’ Dat ze iets aan haar borstspier en/of bot zou hebben, maar dan wel mét borstimplantaten zo te zien…

gossipgirlsceneweek36

Met Jake aan de haal
Helaas voor Taylor Swift, Jake Gyllenhaal heeft een nieuw liefje. Zal Rashida Jones degene zijn die zijn wilde kant kan temmen?  Gaat er bij haar naam niet meteen een lampje bij je branden? Dat hadden wij ook. Ze speelde (26 afleveringen) Karen in de televisieserie The Office.

Korte gossips

gossipgirlsceneweek36

Katy Price heeft een eigen magazine en lanceerde dat in, uhh, stijl.

Halina Reijn en Barry Atsma zijn weer vrijgezel. Wellicht een leuk nieuw koppel?

Reese Witherspoon is tijdens een rondje joggen aangereden door een 84-jarige man. Gelukkig heeft de actrice er geen ernstige verwondingen aan over gehouden.

En nog een fijn filmpje over hoe celebs Gossip Girl(scene) proberen te ontwijken:

 

Hebben jullie nog goede roddels?

Bekijk hier de Gossip Girl(scene)’s van afgelopen weken!

Bron filmpje: Celebuzz

Door Esmée