News

Celebs dol op Sesamstraat

Voor celebs is het part of the job om je giechel te laten zien tijdens evenementen, premières en te verschijnen in televisieprogramma’s. Maar er is toch één programma waar ze maar al te graag op bezoek komen: Sesamstraat.

Een oldie van de Backstreet Boys samen met Elmo. Toen ze nog boys waren in plaats van Backstreet Men en Kevin nog lid van de groep was.

Chris Brown kwam in zijn eentje langs om samen met Elmo een deuntje te zingen.

Alicia Keys gooit haar hit Fallin’ om en maakt er Dancin’ van. 

celebssesamstraat

Katy Perry zingt een aangepaste versie van Hot N Cold samen met Elmo. Maar voordat deze aflevering samen met Katy op televisie werd uitgezonden, lekte dit filmpje uit. En bezorgde moeders waren niet echt te spreken over haar jurkje in deze clip. Daarom hebben de makers van Sesamstraat maar besloten om deze video niet uit te zenden. Maar op het internet is deze zo weer gevonden.

Je zou het niet zo snel verwachten, maar ook Jim Carrey kwam langs. Maar dan wel weer zoals we hem gewend zijn…

De dames van Destiny’s Child verschenen ‘Sesamstraatproof ‘ in jeans en een net shirtje.

celebssesamstraat

celebssesamstraat

celebssesamstraat

En dit is slechts een kleine greep uit alle artiesten die even hun gezicht lieten zien in een aflevering van Sesamstraat. Nog veel meer celebs waren in de loop der jaren te gast in dit programma. Zoals David Beckham, Ellen Pompeo, Michael Jackson, Tyra Banks, John Mayer, The Goo Goo Dolls, Mel Gibson, Cameron Diaz en Heidi Klum.

celebssesamstraat

In Nederland kunnen ze er ook wat van. Voor de liefhebbers, vanaf afgelopen vrijdag zendt de NTR elke vrijdag speciale afleveringen van Sesamstraat uit waar de fluffy bewoners duetten zingen met Nederlandse artiesten. Zoals Pete Philly, Miss Montreal, Alain Clark, Waylon en Trijntje Oosterhuis. Deze duetten zijn al eerder te zien geweest op de zender. Leuk voor je kleine broertje of zusje, of gewoon om stiekem naar te kijken. Jeugdsentiment.

Wat was vroeger jouw favoriete kinderprogramma?

Bron beeld: photos.momlogic.com, sesamestreet.org, nps.nl

Door Brenda