News

Mode-iconen onthullen verborgen talent

Tussen de modeshows door vinden er tijdens de New York Fashion Week tientallen feestjes plaats. De fashion party die Amerikaans warenhuis Barneys onlangs organiseerde, had naast bubbels wel iets heel bijzonders in petto voor de modeprofessionals: karaoke!

Mode is serious business, maar ook de meest serieuze modejournalisten en -inkopers willen wel eens losgaan. Carine Roitfeld, ex-hoofdredactrice van de Franse Vogue, besloot daarom een karaokemachine te huren voor het fashion week feestje dat ze organiseerde met het Amerikaanse warenhuis Barneys. Enkele bekende modevrienden van Carine doken direct het podium op om een deuntje mee te zingen. Onder meer Anna Dello Russo (fashion victim en hoofdredactrice van de Japanse Vogue) en Simon Doonan (van Barneys) lieten hun hoogste en laagste noten horen.

fashion week karaoke barneys anna dello russo carine roitfeld

Anna Dello Russo (links) en Carine Roitfeld

fashion week karaoke barneys anna dello russo carine roitfeld

fashion week karaoke barneys simon doonan

Simon Doonan

Het publiek ging pas écht los toen de legendarische Valentino het podium opklom om een performance weg te geven. De Italiaanse designer zong met zijn 79 jaar (!) twee klassiekers, ‘My Way’ en ‘Unforgettable’, mee.

fashion week karaoke barneys valentino

Heb jij wel eens een karaoke feestje meegemaakt?

Door Joyce