News

Gossip Girl(scene) week 37

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Krijg nou tieten!
Wil je Paris Hilton verbazen, dan moet je toch wel echt alles uit de kast trekken. Of van je lijf natuurlijk. Tijdens een persconferentie in Oekraine werd Paris Hilton verrast door een blonde vrouw die begon te strippen. Binnen enkele seconden werd de vrouw uit beeld geworpen en afgevoerd. Paris bracht een ‘What the hell’ uit en ging weer verder met de persconferentie…

Hackertime!
Hebben jullie afgelopen week ook de naaktfoto’s van Scarlett Johansson bekeken? Misschien kunnen we binnenkort ook nog wel wat kiekjes van Mila Kunis verwachten, haar telefoon is namelijk -net als die van Scarlett- gehackt. Op de telefoon van Mila heeft de hacker ook een sexy foto van Justin gevonden én wat pikante sms’jes die over en weer zijn gestuurd tussen de twee acteurs. Wat vinden jullie van de gehackte naaktkiekjes? Eigen schuld of vind je dat een telefoon privé moet blijven?

gossipgirlsceneweek37

Papa Jay
We hebben nu al iedere week iets te melden over het ongeboren kindje van Babyoncé… Tot nu toe was alles positief, maar nu komt er wel een heel vreemd gerucht de wereld in! Jay Z zou namelijk al vader zijn van een kleine spruit! Een jongetje van negen wel te verstaan. Het jongetje zou geboren zijn uit de affaire die Uncle Jay had met het model Shenelle Scott. Jay Z zou Shenelle één miljoen dollar hebben gegeven als alimentatie en hij zou nog wel contact met zijn zoontje hebben.

gossipgirlsceneweek37

Zwak voor zangers
Stijlicoon, model en presentatrice Alexa Chung is nog niet zo lang weer vrijgezel, maar ze zou alweer een nieuwe liefde hebben. Het zou weer gaan om een zanger, namelijk Hurts-frontman Theo Hutchcraft. Dit meldde The Sun. Volgens de bron is de relatie nog niet serieus, maar brengen ze wel veel tijd met elkaar door. De twee zouden elkaar ontmoet hebben in april op het Coachella festival.

gossipgirlsceneweek37

Mad-onna
Dat Madonna niet op haar bekkie is gevallen, is na alle jaren wel duidelijk. Maar nu maakt de poplegende het wel erg bont. Nadat een fan haar een hortensia aanbood tijdens een persconferentie, zei ze tegen een medewerker dat ze horstensia’s haat! Kan gebeuren, maar Madonna had niet door dat haar microfoon nog vol aanstond. Madge biedt op een wel heel bijzondere manier haar excuses aan…

En wie is dat in de Gossip Girl(scene)? Kate Moss? Jawel, jullie eigen paparazzo (Esmée) heeft haar van wel héél dichtbij kunnen kieken op het Rimmel London feest waar zij donderdag bij aanwezig was. Meer zien en weten? Stay tuned!

katemossgossipgirlsceneweek37

Wil jij dat jouw roddel er volgende week tussen staat? Mail je tip dan naar tip@girlscene.nl. Wordt jouw tip gebruikt? Dan krijg je een cadeautje thuisgestuurd!

Door Esmée