News

David Beckham gaat undercover

Ellen Degeneres is de talkshow host die iedere beroemde gast aan het lachen kan krijgen. Ze haalt celebs zelfs over om ‘gewone’ mensen in de maling te nemen! Na Jennifer Lopez en Paris Hilton, laat nu ook voetballer David Beckham zich van zijn lollige kant zien. Ooit gedacht dat de voetballer een ster zou zijn in geurtjes verkopen?

Ellen Degeneres verwelkomt wekelijks de grootste sterren in haar studio. Ze danst met president Obama, laat Ellen Pompeo van Grey’s Anatomy graag schrikken en laatst interviewde ze acteur Ashton Kutcher nog, terwijl die naakt naast haar stond. Vorige week was het de beurt aan stervoetballer David Beckham om even met Ellen bij te praten. En ook dat werd natuurlijk niet zomaar een gesprekje.

david beckham ellen degeneres photoshop

David en Ellen tijdens een eerder interview

Na Jennifer Lopez en Paris Hilton ging ook David undercover, om nietsvermoedende voorbijgangers in de maling te nemen. Als geurtjesverkoper bij de Amerikaanse winkelketen Target liet hij onder meer winkelend publiek aan zijn knieën ruiken en zong hij midden in de winkel liedjes.

david beckham ellen degeneres screen shot

Wij hopen na het zien van dit filmpje vooral dat zijn vrouw Victoria ook ooit zo’n soort actie uit zal halen voor het programma. Misschien vermomd als slager, loodgieter of verkeersleider?

Wat vind jij van David zijn undercover actie?

Bron beeld: davidbeckham.fans-online.com

Door Joyce