News

Huwelijk Kim Kardashian voorbij!

We are keeping up with the Kardashians. Al een tijdje, want de geruchten dat Kim Kardashian na haar million dollar wedding afgelopen augustus met NBA basketballer Kris Humphries nu al de scheidingspapieren heeft aangevraagd (!) bleven aanhouden.

scheiding kim kardashian

Het echtpaar is slechts 72 dagen getrouwd geweest, als wij de Amerikaanse tabloids en nieuwswebsites mogen geloven. Dit is vanavond bekend gemaakt.

Inmiddels schrijft ook Queen of the Gossip, Miss Perez Hilton over de divorce. Hij is, net als de Amerikaanse Albert Verlinde, Ryan Seacrest, geschokt.

scheiding kim kardashian

Kim Kardashian heeft een scheiding aangevraagd wegens ‘irreconcilable differences’, onverzoenbare verschillen. Naar verluidt heeft Kim top-advocate Laura Wasser, gespecialiseerd in celebrity divorces, in de arm genomen. Zij heeft in het verleden celebs als Britney Spears, Maria Shriver, Angelina Jolie en Ryan Reynolds geholpen met het soepeltjes verdelen van de inboedel en het netjes ondertekenen van de scheidingspapieren.

scheiding kim kardashian

Kris Humphries pakt zijn spullen…

scheiding kim kardashian

… en Kim Kardashian heeft een paar uur na het aanvragen van de scheidingspapieren een massagetafel besteld. Zij heeft zich vandaag heerlijk in de watten laten leggen in haar L.A. home. 72 dagen of marriage is natuurlijk ook stressvol.

Het huwelijk van Kim Kardashian: een publiciteitsstunt of een sprookje zonder (helaas…) happy end? Laat het ons weten!

Door Marjolein