News

Serieuze liefde of scharrel?

In de wereld van de celebs date men heel wat af. Dinertjes, biscoopbezoekjes of zelfs een trip naar Disneyland! Jammer genoeg kun je als ster nooit eens een keer met je liefje alleen zijn. Er is altijd wel één of andere fotograaf die net op het verkeerde moment de hoek om komt kijken en een foto maakt…

Deze vijf koppeltjes hebben het erg gezellig met elkaar. Maar, of we nu kunnen spreken van serieuze relaties? We don’t know! Wat denken jullie?

Eva of toch Rooney?

love

Een paar weken terug zijn Ryan Gosling en Eva Mendes hand in hand en kussend gespot in Disneyland! Zullen de twee tortelduifjes (nog steeds) in love zijn? Want op de set van de film Lawless Yesterday hadden Ryan en Rooney Mara het zo te zien ook erg gezellig. En nee, dit is geen scène uit de film.

love

Ziet Lady Gaga door Taylor Kinney nu alles door een roze bril?

love

Tijdens de EMA’s had Mother Monster Gaga heftige zoenscènes met acteur en model Taylor Kinney (onder andere bekend van The Vampire Diaries) backstage. Kunnen we de twee nu ook als koppel zien of blijft deze relatie nog even mysterieus? 

Klikt het nog tussen J.Lo en Bradley?

love

Al een tijdje zijn Jennifer Lopez en Bradley Cooper gezellig aan het daten. Maar tijdens een paar dagen New York dook deze mysterious man op: Casper Smart! Jennifer leek het erg goed met hem te kunnen vinden. Is het over tussen J.Lo en Bradley en is de zangeres aan het daten geslagen met de man hieronder op de foto?

love

En de nieuwe liefde van Leo is…

love

Heeft Leo dan toch een keuze gemaakt? Eind oktober konden jullie in de Gossip Girlscene lezen dat Leonardo di Caprio maar liefst drie vrouwen op het oog had! Volgens bronnen blijkt de acteur het toch het beste te kunnen vinden met het 21-jarig model Alyce Crawford uit Australië.

love

Blake en Ryan brengen, sinds hun ontmoeting in de trein, vele vrije dagen samen door. De liefde tussen de twee is nog erg pril. Niet alleen in hun vrije tijd worden Blake en liefje Ryan samen gespot, ook op de rode loper maken de twee even tijd voor een lieve foto. Is Blake helemaal over ex-boyfriend Leonardo heen en bloeit er tussen haar en Ryan iets moois op?

love

Welke celebs vormen volgens jullie een droomkoppel?  

Bron beeld: Zimbio

Door Evi