News

Gossip Girl(scene) week 46

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

GG week 46

Een anonieme ex-Disney actrice heeft deze week dirt verspreid over haar (beroemdere) collega’s.

Zo zou Demi Lovato jaren verslaafd te zijn geweest aan cocaine, en iedereen wist dat, maar liet dat gewoon maar zo doorgaan omdat ze anders niet aan al haar verplichtingen kon voldoen. Demi’s moeder zou ook nog erger zijn dan de moeder van Lindsay Lohan en haar dochter als een ware geldmachine gebruiken, haar verhalen verkopen aan de pers en totaal geen aandacht aan haar dochters besteden (Demi’s zusje Madison speelt de dochter van Eva Longoria/Gabrielle in Desperate Housewives) .

GG week 46

Miley Cyrus zou in het echt veel minder erg zijn dan hoe de media haar schetst. Ze was een eerlijke en aardige tiener. Ja, ze dronk vanaf zestien en stak vanaf haar zeventiende weleens een sigaretje op, en ze was wel eens stoned, maar hard drugs zoals Demi, dat heeft ze volgens deze bron dus nooit gedaan.

GG week 46

Over Selena Gomez valt dus niets slechts te zeggen. Ze is zelfs nog veel leuker dan dat ze in interviews overkomt, veel echter, veel vrolijker.

Helaas is de bron, de anonieme ex-Disney actrice anoniem, dus ja, alles zou net zo goed compleet verzonnen kunnen zijn. Maar ja, is dat niet het leuke van roddels?

GG week 46

Misschien niet de combinatie die je snel zou verwachten, maar het schijnt toch echt zo te zijn; Cameron Diaz doet het tegenwoordig met rapper P. Diddy. Drie jaar geleden gingen de twee ook aan de rol, maar nu schijnt de liefde weer te zijn opgebloeid. Vrienden van het stel zeggen dat het niets serieus is, maar dat ze het wel erg leuk hebben samen.

GG week 46

Kate Middleton is al zes weken zwanger! Of nou ja, dat beweren ‘bronnen’. Er werd geen geheim gemaakt van het feit dat er snel royal kindjes gemaakt moesten worden en nu lijkt het dan eindelijk zo ver te zijn. Kate draagt de laatste tijd opvallend vaak jurken die wat wijder zijn in haar taille. Tijdens een staatsbezoek aan Kopenhagen zou de prinses zelfs pinda’s geweigerd hebben (zwangere vrouwen wordt afgeraden tijdens de zwangerschap noten te eten omdat dit een eventuele allergie zou kunnen veroorzaken bij de baby). Of Kate echt zwanger is van een royal baby? Only time will tell..

GG week 46

En de Sexiest Man Alive is… Bradley Cooper. People magazine (een glossy Amerikaans roddelblad) verkiest ieder jaar een hottie tot Sexiest Man. George Clooney is het echter niet eens met de winnaar. Nee, hij is niet zo arrogant dat hij vindt dat hij zelf die titel had moeten krijgen.. Nee, George had liever gezien dat de titel aan zijn tegenspeler in Ides of March, Ryan Gosling, was gegeven. Wie is het daarmee eens? Team Bradley of Team Ryan? Wij zijn Team Ryan, duidelijk.

gossip 46

It’s official: Demi Moore en Ashton Kutcher gaan scheiden. Na vele geruchten heeft de actrice de scheiding aangevraagd. "Met pijn in mijn hart heb ik besloten om een einde aan mijn huwelijk te maken. Als vrouw, moeder en echtgenote zijn er bepaalde normen en waarden die voor mij belangrijk zijn en daarom dat ik heb besloten door te gaan met mijn leven.", aldus Demi. Zou de 49-jarige actrice dan echt fed up zijn met het gedrag van Ashton? Zou hij echt zijn vreemdgegaan, meerdere malen? In september deed de 22-jarige Sara Leal haar verhaal aan de pers, over een gezellige avond met Ashton. Demi en Ashton trouwden in september 2005 en gaan na 7 jaar huwelijk nu toch echt uit elkaar…

(Cause you know you love it, xoxo Gossip Girlscene)

Hebben jullie nog sappige roddels voor ons?

Door Annemerel