News

Gossip Girl(scene) week 48

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl (scene) week 48

De nieuwste ontwikkeling in de scheiding tussen Kim Kardashian & Kris Humphries?Kris zou homo zijn. Kris zou Kim niet hebben aangeraakt op hun huwelijksreis. Goed, dat hoeft wat ons betreft niet meteen te betekenen dat Kris homo is. Volgende roddel.. Kris zou zich zo vernederd voelen door de scheiding, dat hij heeft gezworen de Kardashian familie kapot te maken.. Wij zijn benieuwd!
Meer nieuws over de Kardashian-clan, oudste zus Kourtney is zwanger van haar tweede kindje!

Gossip Girl(scene) week 48

Jennifer Lopez zit niet stil. Haar Thanksgiving-weekend spendeerde ze op Hawaii met haar 24-jarige boy-toy Casper Smart. Wij vragen ons af, wat ziet ze in hem?

Gossip girl(scene) week 48

Er doen geruchten de ronde dat Katy Perry en haar man Russell Brand uit elkaar zouden zijn. Het is niet de eerste keer dat er dit soort berichten rondom het huwelijk van de twee de kop op steken. Al vanaf het moment dat ze vorig jaar oktober in India hun geloften uitspraken gonst het van de geruchten dat het niet zo lekker loopt. Volgens Katy Perry is er echter niks aan de hand.

Gossip girl(scene) week 48

Het kindje van Beyonce en Jay-Z zou wel eens eerder kunnen komen dan wij in eerste instantie dachten. Volgens Beyonce zelf is ze in december uitgerekend. En dat betekent, dat toen ze het nieuws in september bekend maakte, ze al zes maanden zwanger was! Wow. Zouden Beyonce en Jay-Z een kerstkindje krijgen?

Gossip girl(scene) week 48

Na meer dan vijf jaar huwelijk met Demi Moore, zet Ashton Kutcher nu de bloemetjes goed buiten. Afgelopen weekend was Ashton voor Thanksgiving terug naar zijn ouderlijk huis en de plaatselijke bars hebben dat geweten. De meiden kon hij niet van zich afslaan en er werd genoeg bier gedronken. Maar ook Ashton kent zijn grenzen. Toen een paar meiden hem vroegen mee te gaan naar een stripclub heeft hij netjes geweigerd. Althans.. als we de geruchten mogen geloven..

Hebben jullie nog sappige roddels voor ons?

Door Annemerel