News

Het blog van Solange Knowles

Ze is dan wel niet zo bekend als haar grote zus Bee, maar we zien Solange Knowles steeds vaker in de media verschijnen. Zo schittert ze nu bijvoorbeeld in Beyonce’s videoclip ‘Party’. Bijna elke celeb kunnen we tegenwoordig op de voet volgen via Facebook, Twitter of via een eigen blog. Nu ook Solange, die haar eigen blog is begonnen!

solange

Van familie- tot party pics op haar blog -die ze de naam My Damn Blog heeft gegeven- deelt Solange zo’n beetje haar hele leven met ons. Op 1 november is ze begonnen met het posten van leuke, bijzondere en mooie foto’s. Solange probeert elk moment van de dag te genieten en legt alle gebeurtenissen vast op camera. Ze wil met haar blog ook aan iedereen laten zien dat ze trots is op haar familie.

Een grote reden waarom Solange haar blog is begonnen, is om over een paar jaar aan de kleine spruit van Beyonce en Jay-Z te laten zien wat voor een liefdevolle familie hij/zij heeft. Dit is toch één van de mooiste cadeaus die je van je tante kunt wensen?

solange

solange

Party time!

solange

Mama Knowles

solange

solange

Solange en Beyonce

solange

Lovely!

solange

Gekke bekken trekken met zoontje Julez

solange

solange

Een straatmuzikant

solange

What a beauty!

Bijna iedere dag post Solange foto’s op haar blog. We hebben het haast niet door, maar we maken op een dag zoveel mooie dingen mee! Eigenlijk zouden we allemaal standaard een camera in onze tas moeten hebben om alles vast te kunnen leggen. Neem een voorbeeld aan Solange…

Leg jij mooie momenten vast op camera?

Door Evi