News

Warenhuis start Gaga’s Workshop

Eén ding staat vast: Lady Gaga heeft een bijzondere eigen kledingstijl! Elke keer verschijnt ze weer in de buitengewoonste creaties. Soms een tikkeltje vreemd maar we love her! De zangeres kon haar geluk niet op toen ze te horen kreeg dat een hele verdieping in het New Yorkse warenhuis Barney’s tijdelijk omgetoverd werd in een Gaga world.

De komende tijd loopt het bij Barney’s storm met Gaga fans. Dit omdat het luxe warenhuis op één van de verdiepingen het project Gaga’s Workshop is gestart. De afgelopen maanden hebben Lady Gaga, haar mode-ontwerper Nicola Formichetti, creatievelingen Eli Sudbrack en Christophe Hamaide Pierson en Dennis Freedman (creative director Barney’s) samen rond de tafel gezeten om dit fantasierijke project tot in de puntjes uit te werken. En met succes!

gaga

Iedereen die al een kijkje in het warenhuis heeft genomen is helemaal vol van Gaga’s Workshop. Overal is te zien dat je in de wereld van ‘Mother Monster’ bent: Speelgoed, Gaga poppen, snoepgoed met haar illustratie, kleding en accessoires in Gaga stijl… De verdieping lijkt wel omgetoverd tot één groot pretpark!

Born This Way Foundation
Niet alleen heeft iedereen die bij Gaga’s Workshop wat koopt een Lady Gaga item in huis, ook steunen zij de Born This Way Foundation. Er gaat namelijk 25% van de omzet naar deze stichting, die onlangs door Lady Gaga en haar moeder is opgericht. De Born This Way Foundation helpt en begeleidt kinderen met een moeilijke jeugd, zodat ze weer zelfvertrouwen krijgen. Ook gaat de stichting pesten tegen. Lady Gaga is vroeger zelf gepest en weet hoe pijnlijk dit is. Daarom wil ze nu andere kinderen, die in dezelfde situatie zitten, helpen.

gaga

Wij geven je een rondleiding door Gaga’s Workshop

Om een beetje een idee te krijgen van wat er bij Gaga’s Workshop verkocht wordt hebben wij een aantal items op een rijtje gezet. Op de redactie vinden we ze in ieder geval very Gaga!

gaga

High heels, prijs $ 45

gaga

Lady Gaga koek, prijs $ 15

gaga

Kop en schotel met op de bodem een diamant, prijs $ 65

gaga

Oorbellen in de vorm van Gaga’s schoenen, prijs $ 25

gaga

Kleurrijk masker, prijs $ 18

gaga

Chocolade lolly’s, prijs $ 20

gaga

Schrift met logo Gaga’s Workshop, prijs $ 20

Zou jij graag een kijkje willen nemen bij Gaga’s Workshop in New York?

Door Evi