News

Gossip Girl(scene) week 51

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

 

Miley Cyrus lag deze week onder vuur nadat ze een fan zou hebben uitgescholden. Miley is samen met vriendje Liam Hemsworth en zijn broer Chris Hemsworth op Costa Rica voor een welverdiende vakantie. Op internet belandde een filmpje waarin Miley een "fan" uitscheldt en weigert handtekeningen te geven aan fans. Twee dagen later laat Miley van zich horen via twitter.

"Been trying not to tweet & just enjoy the holidays but just to clear something up I would NEVER swear to a fan. When someone yells something"

"SO rude making ME look like an "a**hole" infront of fans who I am more than happy 2 take a picture w/ i cant tolerate that kind of rudeness"

"Every1 who was there apologized 4 the womans brusque behavior. She obviously wasnt a fan. Hope every1 has a Merry Christmas! LOVE 2 ALL!"

Wij geloven Miley deze keer, op het filmpje lijkt het niet alsof ze onaardig is tegen haar fans, de "fan" was waarschijnlijk toch niet zo "fan" als ze zich voordeed..

Gossip Girl scene week 51

Grote vraag afgelopen week, is Britney nu wel of niet verloofd..? Ze werd gespot met een knoeperd van een diamant om haar vinger, maar kan Brit nu eigenlijk wel verloofd zijn? Sinds haar publieke meltdown in 2008 heeft Britney namelijk niet veel meer te zeggen over haar eigen leven, haar vader gaat over haar geld en heeft het laatste woord in belangrijke beslissingen als trouwen… Hmm, wat denken jullie, is Britney er klaar voor na bijna vier jaar weer een vrije zelfstandige, onafhankelijke, autonome vrouw te zijn?

Gossip Girl scene 51

Lady Gaga kondigde deze week op haar Facebook een kerstcadeautje voor haar ‘little monsters’ aan. Op eerste kerstdag zal ze een nog nooit eerder gereleased nummer geschreven voor haar album Born This Way online plaatsen. Het nummer is live opgenomen, in slechts één take, in een tourbus. Wij zijn benieuwd!!!

gossip girl scene week 51

Kim Kardashian werd deze week uitgescholden voor ‘Phony‘ oftewel, nepperd! Een paar dagen na haar scheiding van haar man-voor-72-dagen-Kris-Humphries vertrekt Kim naar het door aardbevingen getroffen Haiti. Maar Kim verbleef in een hotel waarin de kamer 1000 dollar per nacht kosten, als je je bedenkt dat het gemiddelde jaarlijkse inkomen van een Haitiaan zo’n 400 dollar is, begrijp je in wat voor luxe Kim zich bevond, terwijl de wereld om haar heen vol armoede was. Kim behandelde het personeel van het hotel als haar eigen bedienden en nadat ze de hand van een paar Haitianen had geschud werd ze gespot met een potje desinfecterende handgel. Het was duidelijk, Kim was er niet om het volk te helpen, maar om haar eigen gezicht te redden. Oepsie.

Gossip girl scene 51

In the never ending recovery story van Lindsay Lohan, op haar weg terug naar de top, brengen wij weer nieuws. Lindsay Lohan werd op het vliegveld gespot met een script in haar handen. Wij zijn heel benieuwd waar het script voor is en of het ook daadwerkelijk een nieuwe film voor Lindsay betekent. Op de achtergrond zie je trouwens Ali Lohan, het graatmagere wannabe-a-model-zusje van Lindsay. Uh oh, als dat maar goed gaat..

Hebben jullie nog sappige roddels van afgelopen week?

Door Annemerel