News

Gossip Girl(scene) week 52

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl(scene) week 52

The sexiest man of the year lijkt bezet meiden! Bradley Cooper, de ex van Renée Zellweger doet het tegenwoordig met actrice Zoe Saldana. Vrienden van het paar bevestigden dit tegenover het Amerikaanse E! News. Aan deze romantische beelden te zien zou dat best wel eens waar kunnen zijn.

Gossip Girl(scene) week 52

Het laatste uur voor het huwelijk van Russell Brand en Katy Perry heeft geslagen. Ze schenen de laatste tijd al erg veel apart geweest te zijn en zelfs de kerst hebben ze niet samen gevierd. nDe problemen schijnen begin december begonnen te zijn en Katy zou het er erg moeilijk mee hebben. Volgens de laatste berichten heeft Russell zelfs al de scheiding officieel aangevraagd!

In een officieel statement zegt hij: "Sadly, Katy and I are ending our marriage. I’ll always adore her and I know we’ll remain friends." Als reden voor de scheiding worden onoverbrugbare verschillen aangehaald. Het schijnt dat Katy niet wist dat Russell de scheiding aan ging vragen. Arme Katy, wij vinden het heel erg rot voor haar!

Gossip Girl(scene) week 52

Het mag dan misschien over zijn tussen Demi en Ashton, een eenzame kerst was het niet voor Mr. Kutcher. Hij spendeerde Kerstmis in Toscane (Pisa) met scenario-schrijfster Lorence Scafari (die tot voor kort aan het daten was met Adam Brody, bekend van The OC). De twee deden alle toeristische dingen inclusief op de foto gaan met de toren van Pisa. Hmm.. wij wensen Ashton natuurlijk alle geluk van de wereld, maar eh, wel met ons natuurlijk.

Gossip Girl(scene) week 52

Er altijd van gedroomd Kim Kardashian te ontmoeten? Dan was vanavond jouw kans! Met Oud & Nieuw krijgt de bekendste Kardashian 600.000 dollar betaald om een feestje te presenteren in de beroemde TAO nachtclub in Las Vegas. Kosten voor dit grapje? Zo’n 200 euro per ticket. Katchinggggg.

Gossip Girl(scene) week 52

Na Giselle Bündschen, Bar Rafaeli en Blake Lively heeft Leonardo DiCaprio weer een pretty blonde gevonden. De gelukkige vrouw in kwestie? Victoria’s Secret model (het zal weer eens niet) Erin Heatherton. Leo zit momenteel in Sidney voor opnames voor de remake van de film ‘The Great Gatsby’ en Erin vloog speciaal vanuit New York naar Mr. DiCaprio om samen tijd te besteden. Wij zien nog steeds Leo het ALLER liefst met zijn Titanic tegenspeelster Kate Winslet.

Dat was het! Heb jij nog sappige roddels, van afgelopen week?

Door Annemerel