News

Gossip Girl(scene) week 1

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl(scene) week 1

Justin Timberlake’s oma verklapt: “Justin en Jessica zijn verloofd.”
Granny has done it again. De enthousiaste oma van Justin Timberlake kon haar geluk niet voor zich houden en verklapte dat haar kleinzoon de 29-jarige Jessica Biel ten huwelijk heeft gevraagd. “Hij heeft me op eerste kerstdag gebeld dat hij verloofd is! De familie is dol op Jessie”, aldus oma Sadie. Justin ging voor Jess op zijn knieën tijdens een skivakantie vorige maand. Jus & Jes zijn inmiddels 4,5 jaar samen. Cute!

Gossip Girl(scene) week 1

Godallemachtig, it’s huge!
Een vogeltje (echt, heus.. geen plakplaatje), de tekst ‘Jesus’ in het Hebreews… na een aantal kleine tatoeages is het tijd voor het echte werk. Justin Bieber heeft een afbeelding van Jezus Christus op zijn been laten zetten. De 17-jarige superster is er heel erg blij mee!

Gossip Girl(scene) week 1

Katy gebruikt Russel voor nieuw album
Katy Perry heeft zich sinds de bekendmaking van haar scheiding met soon to be ex-hubby Russel Brand gestort op het schrijven van liedjes. Ze loopt over van inspiratie en giet al haar gevoelens in het schrijven van nieuwe songs. Mmm… zal de zangeres na vrolijke ‘I Kissed a Girl’ liedjes nu komen met een heel ander genre? Het onderwerp? Russel natuurlijk! Wij, zo nieuwsgierig als we zijn, kunnen niet wachten!

gossip girlscenes 1

Ka-ching voor de Kardashians!
Waar je ook kijkt, de zussen Kardashian zien we overal. Nu binnenkort ook in speelgoedwinkels, als barbiepoppen! Van het haar tot de juiste oorbellen en jurkjes… Kim, Khloe en Kourtney zullen de barbies zelf ontwerpen. Ook verklapte momager (mom + manager) Kris afgelopen woensdag dat zij en haar eigen K3 werken aan een tijdschift. Hoe het magazine heet is nog niet bekend maar de glossy zal dit voorjaar nog in de schappen liggen.

Gossip Girl(scene) week 1

Smak!
Yes, we got the video! Paris Hilton is dan ein-de-lijk zoenend gespot met de Nederlandse Afrojack. Jeetje, wat heeft dat geduurd! Na een overload aan foto’s van de twee samen (op een boot, in een club, in het vliegtuig, met Tinkerbell…) gezien te hebben op Twitter, hebben we bevestiging. De zoen zelf is… nou ja, niet heel spetterend. Maar goed, een zoen = een zoen. Wat denken jullie? Mariage-material of korte fling?

Gossip Girl(scene) week 1

Miss Dior
Natalie Portman is out en Mila Kunis is in! Na Natalie en Charlize Theron koos het Franse modehuis Dior opnieuw voor een actrice als het gezicht van. De 28-jarige Mila is zeer vereerd en vertelde: “Eerlijk gezegd begin ik nog maar net te leren wat mode is. Maar wat Dior doet is zo geraffineerd, vrouwelijk en mooi.” China krijgt de primeur, daar zal de campagne als eerste gelanceerd worden. Daarna is de rest van de wereld aan de beurt. Wij kunnen niet wachten Mila te zien schitteren in de campagne voor de Dior lentecollectie ’12. You go girl!

Gossip Girl(scene) week 1

Rehab rumors!
Uh oh. Het schijnt dat Christina Aguilera de afgelopen jaren stiekem bezoekjes heeft gebracht aan rehab, voor verslaving aan alcohol. Dat hebben ze goed privé kunnen houden! X-tina zou geprobeerd hebben haar probleem te verbergen, althans.. voor de media. The Voice of Amerika coach was bang dat haar imago beschadigd zou worden als het nieuws naar buiten zou komen. Haar manager wil echter niets loslaten over het gerucht, dus of het écht waar is…?!

Gossip Girl(scene) week 1

Poepluiers en Zwitsal voor Sienna
Sienna Miller wordt mama! Nee, niet met Jude Law. Met haar vriend Tom Sturridge! De 30-jarige actrice is een jaar samen met de vier jaar jongere acteur. Sienna is in het verleden al twee keer verloofd geweest met Jude Law, maar zette in februari een definitieve punt achter de relatie. Ze zou het helemaal gehad hebben met het overspelige gedrag van de knappe Jude. Inmiddels is ze happy met Tom en is er dus een baby on the way. Hoera! Congrats Sienna!

Hebben jullie nog sappige roddels van afgelopen week?

Beeld: zimbio

Door de redactie