News

Gossip Girl(scene) week 2

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl scene week 2

Blue Ivy Carter is net een week oud en is nu al de meest besproken persoon van 2012, althans, dat verwachten we. Afgelopen week steeg de rap die trotste papa Jay Z direct na de bevallig uitbracht (waarin hij onder meer rapt over een eerdere miskraam), regelrecht de charts in. Ook is er sprake van een rechtzaak tegen het Lenox Hill Hospital in New York waar Beyonce haar kind op de wereld bracht, omdat andere ouders tijdens de bevalling niet bij hun net geboren kinderen mochten. En oja, stuur maar geen kleertjes of rammelaars naar Beyonce, want houden doet ze het toch niet (zou ze waarschijnlijk ook drie extra huizen voor moeten aanschaffen), ze geeft alles weg aan het goede doel!

Gossip Girl scene week 2

Gossip Girl scene week 2

Dat Hilary Duff hoogzwanger is betekent niet dat ze op de bank aan het wachten is tot ze haar kindje de wereld op kan zetten. Ze is druk bezig met een nieuw album en twitterde over een nieuw nummer dat ze heeft opgenomen. Uit de tweet blijkt ook dat er iets die dag niet helemaal goed ging in het verkeer, althans.. dat is ons vermoeden..

Gossip Girl scene week 2

Gossip Girl scene week 2

Bradley Cooper (a.k.a. Sexiest Man Alive) schijnt samen te wonen met zijn (bi-seksuele) vriendinnetje actrice Zoe Saldana. Dit gaat wel heel erg snel, maar ja, dat is liefde he (en Hollywood).

Gossip Girl scene week 2

Katy Perry‘s scheiding van ex-hubby Russell Brand is nog steeds pijnlijk voor Katy, maar ze volgt haar moeders advies op om zo snel mogelijk weer verliefd te worden, want er is niets dat een gebroken hart sneller geneest. Katy zou haar oog hebben laten vallen op Atleet Tim Tebow en daar zou ze haar ouders niet blijer mee kunnen maken. Tim is niet alleen knap en charmant, hij is ook zeer Christelijk, net als Katy’s ouders. We keep you posted!

Gossip girl scene week 2

Heb jij je altijd afgevraagd waarom Khloe zo’n reus is in vergelijking met haar kabouterzusjes Kourtney & Kim Kardashian? Khloe zou wel eens helemaal geen Kardashian kunnen zijn. In een groot artikel in het Amerikaanse roddelblad Star wordt beweerd dat Robert Kardashian (de overleden ex-man van Kris Jenner en in ieder geval de vader van Kourtney & Kim) vlak voor zijn dood gezegd zou hebben dat hij wist dat Kris vreemd ging en dat ze op het moment dat Khloe verwekt zou moeten zijn Rob & Kris niet meer samen sliepen. Rob heeft nooit een DNA-test aangevraagd, daarvoor hield hij teveel van Khloe, maar de twijfel is er altijd geweest.. Zou best een goede verklaring kunnen zijn natuurlijk! Hollywood kennende, is de kans groot dat het om een broodje aap verhaal gaat. Wat denken jullie?

Hebben jullie nog sappige roddels?

Beeld: zimbio, people

Door Annemerel