News

Gossip Girl(scene) week 3

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl scene week 3

Hoewel verschillende media berichtten dat de nieuwe liefde van Adele, Simon Konecki, in scheiding ligt met zijn soon-to-be ex-vrouw, schreef Adele zelf afgelopen dinsdag op haar website dat haar vriend al zeker vier jaar als gescheiden man door het leven gaat. "Dit is de eerste en de laatste keer dat ik zal reageren op details over mijn relatie met Simon. In tegenstelling tot artikelen en koppen die dinsdag verschenen, is Simon al vier jaar gescheiden." In de zomer van 2004 trouwde Simon Konecki met Clary Fisher, samen hebben ze een vijf jaar oude dochter. Adele werd een paar maanden geleden voorgesteld aan Simon door de Britse zanger Ed Sheeran.

Gossip girl scene week 3

Er komt steeds meer vorm in de plannen om de ‘wat vooraf ging’ series van Sex and the City ‘The Carrie Diaries’ te verfilmen. De Amerikaanse zender The CW (waar onder andere ook Gossip Girl, 90210 en The Vampire Diaries wordt uitgezonden), heeft een pilot aangevraagd van de serie, die zal worden geproduceerd door de makers van Gossip Girl. Yeahhh! Niet alleen maar goed nieuws overigens, de geruchten gaan dat dat wel eens de kop van Gossip Girl zou kunnen gaan kosten. Het laatste seizoen wordt erg slecht bekeken. Bitterzoet gerucht dus…

Gossip girl scene week 3

Kim Kardashian beschikt over een vermogen dat geschat wordt op zo’n eh… 35 miljoen? Op Ebay verkoopt ze kleding die ze niet meer draagt voor "het goede doel". Haar doel? De Dream Foundation, een organisatie die zich inzet om de wensen van volwassenen die ongeneeselijk ziek zijn uit te laten komen. Maar denk je nu dat de volle 100% van de opbrengsten naar de Dream Foundation gaan? Nee hoor, althans dat blijkt nu .. Slechts 10%! Alsof Kim die andere 90% keihard nodig heeft.. Uhhhhh?

Gossip girl scene week 3

Dat Rihanna wel van een beetje wiet houdt is geen geheim, dat bewijzen deze foto’s van Rihanna afgelopen week op Hawaii wel weer….

Gossip girl scene week 3

Volgens de geruchten zijn Avril Lavigne en Brody Jenner na twee jaar geen vriendje en vriendinnetje meer, maar de twee zijn het daar zelf niet helemaal mee eens. Op twitter reageerde Brody op de berichten met "Het maakt me echt verdrietig om al die onware verhalen te lezen. Avril is er altijd voor mij geweest en zit het dichtst bij mijn hart. Ik hou van haar." Avril reageerde hierop met "Ik hou ook van jou @brodyjenner".

Gossip girl scene week 3

Het lijkt er op dat de veertienjarige relatie tussen de Franse Vanessa Paradis en acteur Johnny Depp op de klippen is gelopen. De twee zijn al meer dan een jaar niet meer samen op de rode loper gespot en vrienden van het stel beamen het gerucht. Boehoehoe! Wij hebben Johnny graag voor onszelf natuurlijk, maar sinds die kans toch wel heel erg klein is hadden we hem graag tot dat de dood hen scheidt met Vanessa gezien…

Heb jij nog sappige roddels?

Foto’s: zimbio, dailymail

Door Annemerel