News

Zac en Rachel een hit op YouTube!

Hoe zou jij het vinden om een dagje in het leven van een Hollywood-ster te stappen. Iedereen zal je herkennen en je op handen dragen. Deze dame en heer proberen wel op een heel bijzondere manier de celeb uit te hangen. Kijk mee!

Paul W. Downsen en Amy Phillips zijn cabaretiers die op een geestige manier celebs nadoen. Niet alleen qua karakter, maar ook qua uiterlijk lijken ze er sprekend op! Een beetje à la TV Kantine op RTL 4, maar dan op YouTube.

lookalike

Cabaretiers Paul W. Downsen en Amy Phillips

Hoe zou jij het vinden als jij een overdreven versie van jezelf op televisie of op het internet terugziet? Wij hebben een paar grappige filmpjes gevonden van Paul en Amy. Drie keer raden wie deze cabaretiers moeten voorstellen… 

Paul als…

Zac Efron! Oké, misschien een beetje vreemd, maar hij heeft toch best de skills van Zac!? Misschien kan de acteur nog wel wat van Pauls dance moves leren! Afgezien van zijn sixpack, scoort deze mister High School Musical look-a-like helaas wat minder hoog, als het om het hunkgehalte gaat. Geef ons dan maar Zac Efron himself

Amy als…

Rachel Zoe! Als deze Rachel look-a-like op straat zou lopen, zal waarschijnlijk -uitgezonderd van Rachel grootste fans- niemand zien dat dit niet de ‘OMG, I die, like bananas’ styliste is! Wat doet ze het goed, vinden jullie ook niet? Haar blonde lokken, haar houding, haar stem… Het is net Rachels tweelingzus! Zo te zien kan de Amerikaanse fashion styliste ook erg om Amy lachen, want ze is zelfs samen met haar in het tweede filmpje te zien!

Van welke celeb zou jij wel een keer de look-a-like willen spelen?

Door Evi