News

Solange Knowles in Italiaanse Vogue

Al eerder vertelden we jullie over Solange Knowles’ inspirerende blog. Inmiddels is ze druk bezig met haar nieuwe album en is ze hard op weg om menig modellenklus in de wacht te slepen. We weten van Solange nog niet zoveel als dat we van haar zus Bee weten, daarom hebben wij hebben een aantal leuke girly weetjes over haar.

Solange is onlangs geïnterviewd door de Italiaanse Vogue. Ze vertelde onder meer over haar passies en mode- & beauty favourites. Omdat wij op de redactie en veel Girlscene-lezeressen nieuwsgierig zijn naar deze lady met stijl, hebben we een aantal van deze leuke weetjes over haar op een rijtje gezet!

solange

– Solanges vindt fel gekleurde items, jurkjes en andere kledingstukken met drukke patronen, comfi kleding en Dr. Martens schoenen voor regenachtige dagen musthaves voor in je kledingkast.

– Haar favoriete designers zijn Marni, DVF, Acne, Opening Ceremony, J.Crew en Boxing Kitten.

solange

– Ze shopt het liefs online in webshops als Net A Porter, Shopbop en TheOutnet. Maar als ze zin heeft om echt te winkelen doet ze dat het liefst in New York bij Opening Ceremony.

– Elk meisje zal een paar chique en comfortabele flats moeten hebben volgens haar.

– Haar fashion iconen zijn Diana Ross, Erykah Badu, de Fela Kuti Queens, haar glamorous moeder Tina, Chaka Khan, Björk en de meisjes in haar buurt in Brooklyn.

solange

– Ze raakt geïnspireerd door de verschillende culturen die ze tegenkomt tijdens het reizen. De wereld is volgens haar net een kleurenpalet: De huizen in New Orleans, de kruiden in Marrakesh, de nagellakjes in haar favoriete beautysalon in Brooklyn… Kleur is iets dat haar aantrekt en dat haar als eerst opvalt.

-  Haar favoriete nummer van dit moment is Cold Summer van CJ Hilton

– Haar schoonheidsritueel is om elke avond, voordat ze naar bed gaat, haar gezicht te wassen met water en, als het even kan, slaapt ze het liefst de klok rond. Een goede nachtrust is namelijk erg belangrijk!

– Solange’s favoriete make-up producten zijn de YSL camouflagestift, Rimmel mascara, Rimmel eyeliner en een mooie lipstick of gloss. 

– Ze heeft nogal een schoenenverslaving.

solange

– Op dit moment is ze met bloed, zweet en tranen haar langverwachte album aan het afronden. Wij zijn benieuwd!

Van wie zou jij wel een aantal mode- en beauty facts willen weten?

Bron/beeld: vogue, mydamnblog

Door Evi