News

Gossip Girl(scene) week 4

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Gossip Girl scene week 4

Een kortstondige relatie met haar tegenspeler Mark Salling (Puck) gaf Naya Rivera (Santana in Glee) al toe, een fling met Chord Overstreet (Trouty mouth) ontkent ze nog steeds, maar de nieuwe roddel gaat dat ze het doet met één van de Glee scriptschrijvers. Op haar verjaardagsfeestje in Vegas (Naya werd afgelopen week 25 jaar!) was ze niet bij Matthew Hodgson’s weg te slaan.. Zou natuurlijk ook wel verklaren waarom Naya / Santana de leukste verhaallijn van het moment heeft!

Gossip girl scene week 4

De 25-jarige Laguna Beach / The Hills reality soapie Kristin Cavallari & Jay Cutler verwachten een kindje! Afgelopen zomer ging het stel na 10 maanden (en een verloving) uit elkaar, maar in november bleken ze toch niet zonder elkaar te kunnen. Kristin verklapte dat de zwangerschap niet gepland was, maar nu ze er eenmaal aan gewend is kan ze niet wachten om de kleine gup te verwelkomen.

Gossip girl scene week 4

Britney Spears mag eindelijk weer over haar eigen leven en geld beslissen. Na Britney’s beroemde break down in 2007 werd ze onder toezicht van haar vader gesteld. Begin februari zou Britney’s vader haar “leven” officieel bij de rechter willen “teruggeven”. Dat zou net op tijd zijn voor haar bruiloft, want het gerucht gaat dat Britney op Valentijnsdag gaat trouwen met Jason Trawick!

Gossip Girl scene week 4

Justin Theroux en Jennifer Aniston gaan nog steeds steady! En… de laatste foto’s die we van het koppel gezien hebben laten de geruchtenmolen wel draaien, want eh.. is dat een buikje? We weten dat Jen’s buik normaal zo plat is als een dubbeltje, dus bij iedere bolling hopen wij op een baby. Kan natuurlijk ook gewoon haar kleding zijn.

Gossip Girl scene week 4

Het is Break Up season in Hollywood, onze favoriete celebrity relaties zagen we de afgelopen weken op de klippen lopen. Vanessa Paradis, vrouw van Johnny Depp ontkent overigens op de Franse TV en Radio dat het paar in scheiding ligt. Seal en Heidi Klum zijn helaas wel echt einde verhaal, maar blijven gelukkig wel vrienden (als we Seal mogen geloven). De laatste break-up rumour komt uit de muziekbusiness. Gwen Stefani & Gavin Rossdale zouden ook in scheiding liggen! Boze tongen beweren echter dat de roddels door het paar zelf de wereld in worden geholpen, beide komen namelijk binnenkort met een nieuw album.

Heb jij nog sappige roddels van afgelopen week?

Beeld: zimbio

Door Annemerel