News

Gossip Girl(scene) week 6

Roddel, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

gg scene 6

Kom niet aan Angelina’s familie -zo vertelde Mrs. Jolie afgelopen week aan de pers- want ze is bereidt te doden om haar familie te beschermen. Hmm.. daar kunnen wij overigens ook best wel inkomen, doen jullie er ook niet alles aan om je familie veilig te stellen?

gg scene 6

Denk maar niet dat jij een business kunt beginnen onder de naam ‘Blue Ivy’. De naam van de dochter van Beyoncé en Jay-Z is namelijk zo goed als zeker beschermd. Beyoncé en Jay-Z vroegen onlangs patent aan op de naam. Dus als die babywagens en knuffels onder de naam ‘Blue Ivy’ er al komen, dan wordt dit door Bee & Jay-Z zelf op de markt gebracht.

blue ivy carter baby

ZOET! Gisteren is er een foto naar buiten gebracht van de kleine Blue Ivy Carter, met trotse mama Bee en papa Jay-Z!

gg scene 6

Afgelopen maandag zwaaide designer Karl Lagerfeld het scepter bij de krant Metro. De editie werd in 22 landen uitgegeven. In het interview vertelde Karl over Adele: “Ze is een beetje te dik, maar ze heeft een prachtig gezicht en een fantastische stem.” Adele sloeg terug en zei dat ze nooit aan het modebeeld heeft willen voldoen en dat ze trots is op wie ze is en dat ze de meerderheid van de vrouwelijke bevolking vertegenwoordigd.

gg scene 6

Zijn Paris Hilton en de Nederlandse DJ Afrojack nu wel of niet samen? In de Amerikaanse radioshow van Ryan Seacrest vertelde Afro/Nick van der Wall dat zij hele goede vrienden zijn. Op de vraag of ze ooit zouden zoenen antwoordde hij met ‘waarom niet?’

gg scene 6

Snooki gaf afgelopen week in een interview toe zowel te genieten van het mannelijk als van het vrouwelijk geslacht. “Ja ik heb wel eens wat met vrouwen gedaan. Ik heb geëxperimenteerd. Maar een relatie met een vrouw? Nee, daarvoor hou ik gewoon te veel van … het mannelijk geslachtsdeel.” Eh, Thanks Snooks, voor deze informatie?!

Heb jij nog sappige roddels van afgelopen week?

Beeld: zimbio, weheartit

Door Annemerel